New White Bull message from Patmos: Sta op uit de lockdown!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, we hebben weer een nieuwe  boodschap van White Bull ontvangen! Prachtige beelden van de zonsopgang erbij, want Ian zit op Patmos; hij had daar een retreat met een groep mensen. Het mooie is dat je de energie kan voelen van het eiland, waar St. John, de apostel van Liefde, naartoe verbannen was en waar hij het bijbelboek Openbaringen geopenbaard kreeg, ook wel de Apocalyps genoemd. Ian vertelt erover in het voorwoord bij deze channeling.

Vanzelfsprekend werken we nog aan de Nederlandse ondertiteling… Dat is veel werk (zoals je je wellicht kan voorstellen…), volg mijn ‘Dagboek van een Wonder’ om af en toe alvast een stukje uitleg te krijgen.

Ondertussen werken we aan de website van de Stichting Verlichting/ We are One en zullen we ook daar alle Channelingen als ‘activiteit’ gaan onderbrengen, naast de Stiltewandelingen, Intenties en het Goede Nieuws. Alle activiteiten die aangeboden worden en toegankelijk en bereikbaar zijn voor iedereen, maar…. waarvoor wel gedoneerd kan en mag worden! (Zo kan je bijvoorbeeld ook healing in de vorm van intenties aanvragen voor jezelf of een ander!)

Voor nu wens ik je vooral heel veel Peace, diepe Vrede, Liefde en healing terwijl je je onderdompelt in White Bull’s boodschap en energie….

Namasté!