Contemplatie op weg naar Een Nieuw Begin

Geen idee of je het Youtubekanaal van Happy View volgt, maar hoogste tijd om ook hier eens even aandacht te besteden aan de ‘Contemplatie’… Zoals iedereen wel weet is dit een tijd van inkeer, advent, verwachting (kerst en nieuwjaar), naar binnen keren… Het Licht aan doen IN jezelf, als het Ware. Dit jaar nog meer dan anders…

De God in jeZelf wacht op je, roept, wil je voeden, koesteren, helen, opvrolijken, vullen…. vervullen….

De uitnodiging tot CONTEMPLATIE (meer over wat dat woord betekent hoor je in een van de filmpjes, nummer 6 geloof ik…) heeft te maken met ‘de Nieuwe wereld’ die op komst is en geboren wil worden…
Die mooie, nieuwe, prachtige schone, liefdevolle wereld bereiken we niet door te vechten met ‘het oude’, maar juist door onze aandacht te richten op ‘het nieuwe’ en het toe te laten… In de Stilte kan je ‘het’ ontvangen. Je kunt het voelen. Of zoals White Bull zegt: Downloaden… !

Voor wie het nog niet wist: Onlangs kwam er weer een nieuwe, prachtige & krachtige boodschap van White Bull, inmiddels hebben we daar ook de Nederlandse ondertiteling aan toegevoegd. Misschien is het jullie al opgevallen, maar iedere keer hoor je weer iets nieuws als je naar een boodschap van White Bull luistert. En je hoort ook nooit alles in een keer, omdat je precies dat oppikt wat op dat moment aansluit op jouw beleving. Ik raad je aan om er meerdere malen naar te luisteren. Al was het alleen al omdat het zo’n heerlijke energie is om in te baden… En omdat je iedere keer ook gevoed, ‘ge-uplift’ wordt door die energie. Je groeit ervan!

Als vervolg daarop is hier de serie ‘Contemplatie’, op weg naar een Nieuw Begin. Natuurlijk is ‘contemplatie’ bij uitstek iets om zelf te doen. Je keert naar binnen… Dit dagboek helpt je herinneren en geeft je wat mogelijkheden aan, onderwerpen om te contempleren… Enjoy… <3

Je kunt de aflevering in volgorde bekijken, maar ook los. Wat je wilt…