Discipline!

Juist als er heel veel aan de hand is, in de wereld of in je eigen leven, wordt je kracht om iets anders te manifesteren ook heel sterk.
Hoe dat kan? Omdat je de ‘need’ voelt, de noodzaak. Dat is energie, dat heeft kracht. Dat creëert en manifesteert. Soms hebben we bepaalde situaties nodig om te beseffen dat we het anders willen. Vanuit wat je niet wilt, wordt een wens geboren.

Focus dan op je wensbeeld, mediteer, zoek innerlijke vrede en breng zo alles naar een ‘hoger plan’ als het ware. Hou je aandacht goed gericht op wat je wel wilt en wees je ervan bewust dat je creëert. Met elk woord, elke gedachte….

Discipline heb je nodig. Nu meer dan ooit tevoren. Meer en meer. Je zult het merken, dit is de enige weg: Focus! Je krijgt waar je in gelooft. Het is niet alleen wat we allemaal te leren hebben, maar ook wat we – als we het weten – dagelijks in de praktijk mogen brengen. Daar worden we toe uitgedaagd momenteel. Op alle mogelijke manieren. Iedereen krijgt zijn of haar eigen uitdagingen voor de kiezen. Werk aan de winkel dus. Tijd om oude ballast op te ruimen, om oud zeer te helen, je hart vrij te maken, je verbinding met je Ware Zelf te herstellen en dagelijks te versterken. Tijd om te leren hoe het werkt met energie: je bestuurt het zelf, jij bepaalt de koers, jij kunt kiezen! Vooral is het tijd om naar binnen te keren, om het in jezelf te zoeken, om het in jezelf op te lossen. Al die oude frustraties komen opzetten, maar projecteren gaat niet helpen.

Welke realiteit wil je creëren?
In welke wereld wil je leven?

Iemand vroeg aan Divine Mother (in een channeling die ik beluisterde van Connie Huebner): “Hoe moet dat nou? Sommigen zeggen dat deze situatie nog wel een jaar of langer gaat duren…!”
Ze doelde daarbij op alle angst & maatregelen rond het Coronavirus.
Ik was heel benieuwd naar het antwoord van Divine Mother en haalde opgelucht adem… Het klopte zo helemaal met mijn eigen gevoel en ‘weten’ en zeker ook met de reden van de 30-dagen Challenge. (die was de hele maand september met een aantal deelnemers, ik zal hier zo nu en dan wat aanhalen).

DIT is de remedie: Focus, discipline, weten waar je de aandacht op richt en hoe. Alles is energie en alles wat je aandacht geeft ben je aan het versterken. Als je je (zogeheten) licht ergens op laat schijnen, iets aan/naar het licht wil brengen, maak het dan LICHT (en niet zwaar!). Licht brengen, naar het licht brengen, verlichten…. het betekent in wezen dat je zelf in het Licht blijft staan en van daaruit heb je positieve invloed op de wereld. Dat vraagt vertrouwen. Geen angst. Geen gevecht. Vertrouwen. Kalmte. Weten wie je bent en wat je kunt. Weten dat het heel veel zin heeft om de focus te houden op WAT WEL. Dit is het enige ‘medicijn’ dat je gaat ‘redden’…

Zelfliefde, (=) een zijn met het Goddelijke, het besef dat je zelf creëert, dat het om vibratie gaat en dat je zelf de tools in handen hebt.

Divine Mother antwoordde: “In welke wereld WIL je leven? Welke wereld WIL je creëren? Je creëert en je versterkt dat waar je energie in steekt. Aandacht is energie sturen.”
Het gaat niet zozeer om alle mentale concepten, discussies, wat we ervan vinden…. waar we voor of tegen zijn… Het gaat eigenlijk alleen maar om innerlijke VREDE, rust, kalmte, Liefde, vreugde…

Je straalt uit wat je voelt en ervaart. Verhoog je vibratie, blijf in VREDE aanwezig, laat niets jouw vrede verstoren!

Dat is de uitdaging. En het is zo’n goed idee om te dromen hoe je zou wensen hoe de wereld eruit zou zien! Het is zo’n goed idee om te focussen op wat wel. Op wat fijn is, goed voelt, waar je blij van wordt…! Met je aandacht maak je het verschil!

***

“During the course of your day to day, look for the evidence of the world that you wish to create, that you wish to participate in.” (Panache)

Zoek gedurende de dag bewijzen van de wereld die je wenst te creëren, waar je deel van wilt zijn. Zoek de bewijzen van Vrede, van Liefde, van Vreugde, van Eenheid. Ga er actief naar op zoek.