De Waarheid in jezelf

Lieve vrienden, wordt wakker! Grapje…

De waarheid heeft vele gezichten, maar de enige echte Waarheid, die met een hoofdletter, vind je alleen maar IN jezelf. Die gaat niet over anderen, niet over meningen, niet over wie er al dan niet aan de macht is, plannetjes uitvoert. Niemand heeft macht over jou als jij de Ware Kracht in jeZelf hervindt… Laat je niet bang maken en laat je niet van de wijs brengen.

De Waarheid is eenvoudig. Alles is energie. Jij bent een Goddelijk wezen en misschien is het zo dat je nu kunt gaan ontdekken wat dat betekent. (Je weet wel, Eerherstel…) Dat jij de macht en de kracht hebt om de energie te ‘besturen’, richting te geven, je eigen frequentie te verhogen, daarmee ook de frequentie van ‘het veld’ te verhogen. Misschien moet er daarvoor eerst nog iets opgeruimd worden…
Eén mens in afstemming op z’n Ware Zelf is krachtiger dan duizenden die dat niet zijn. Je hebt geen idee hoeveel dat teweeg brengt. Weet waar je je aandacht op richt. Weet dat je met jouw aandacht precies dat versterkt waar je de aandacht op gericht houdt. Weet dat je zelf creëert en dat we NU juist de kans hebben om een hele mooie nieuwe wereld te creëren. Of we willen of niet, die beweging is al ingezet. Je hebt misschien ook geen idee hoeveel lichtwezens daarbij betrokken zijn, die kun je ook om hulp vragen, je kunt met ze samenwerken!

Je bent zelf ook een Lichtwezen, dat zal je merken als je dat erkent en ervoor kiest dat te zijn. Zeg JA tegen je Ware Zelf en laat je niet misleiden. Niet door het een en niet door het ander. Laat die mind… die mind die zich graag bezig houdt met drama’s… Laat al die verhalen… Los het op door in jezelf op te lossen wat er nog leeft aan angst, aan zwaarte, aan ballast en negativiteit. Geef het de opdracht om te vertrekken, maak jezelf vrij.

Ja, maak jezelf vrij. Een kwestie van kiezen. ‘Ja’ zeggen tegen wie je werkelijk bent. In Liefde aanwezig blijven is je bescherming. Daar is geen gevecht voor nodig… Voed de vrede in jezelf. Kies voor vrede. dat is de enige manier om vrede in de wereld te bewerkstelligen. Want de wereld is onze spiegel. Jij bepaalt wat je ziet!

Ik heb er vandaag een drietal filmpjes over gemaakt. Maar daaraan voorafgaand deel ik nog even de samenvatting van White Bull hierover. De hele boodschap van White Bull kan je – met ondertiteling – ook vinden op dit kanaal.

Hou het eenvoudig, zoek de Stilte in jezelf…  Wees je bewust van je eigen Kracht. Luister eens naar die innerlijke stem… die weet het!

Deel drie vind je later hier en op het Youtube kanaal, die staat namelijk nog te laden… Daarin ook wat meer informatie over de Stichting Verlichting en een uitnodiging om deel te nemen aan onze ‘activiteit’ in de Stilte op zondag 19 juli. Intenties & meditatie in het bos, rondom de nieuwe maan. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@happyview.info ~ Van harte welkom!