Wees Mild, verzacht

‘De wereld vertraagt’, kwam in me op toen ik vanmorgen onderweg was – want tegelijkertijd met al die maatregelen gaan we ook langzamer rijden op de snelwegen… het heeft wel wat! Vertraging, naar binnen keren, bewust worden…

Geen enkele cursist had zich afgemeld en ook wij hadden geen enkele behoefte gevoeld om het af te blazen. Een prachtige groep mensen bij elkaar om te leren communiceren met dieren. Het zonnetje scheen en het voelde goed, heel goed zelfs! We begroetten elkaar met een lichte buiging, namasté!

Ik voel – vreemd genoeg – nu een enorme blijheid en dankbaarheid. De wereld verandert. NU. Het is zover. De grote transformatie is ingezet, geen ontkomen meer aan.  Het is simpel: Kies voor liefde boven angst. Dat voelt goed en sterk. Liefde is sterker dan wat dan ook. Verzacht. Wees mild. Ook ten aanzien van al diegenen die nu bevangen zijn door angst en zorgen. Blijf mild aanwezig en aanschouwen, straal rust en Liefde uit. Dat is wat er nu nodig is.

In de eerste plaats gaat het om onszelf nu: Dat wat er nog in ‘angst’ verkeert in jou, komt op, kijk het aan en laat het gaan. Laat de Liefde het overnemen. Laat los, blaas uit, roep je eigen ‘Ware Zelf erbij en de hulptroepen (dat kunnen zijn: engelen, gidsen, krachtdieren, voorouders, God, Divine Mother, Jezus, Maria, noem maar op… wat voor jou ‘dichtbij’ voelt), die altijd paraat staan om je te helpen. Ze zijn er, juist nu. Zeker nu. Om je bij te staan en te adviseren. Ze zijn dichtbij, bereikbaar, toegankelijk, zodra jij ‘JA’ zegt.

Dat is waarom het ook door ‘moest’ gaan, deze cursus vandaag, want dat is wat we doen: We leren iedereen te vertrouwen op die Kracht, die toegang die je hebt in jeZelf, goed in de verbinding te geraken en te blijven met jeZelf. Van daaruit kan je communiveren met dieren, maar belangrijker misschien nog wel: Daarmee boor je je eigen Kracht aan. En we leggen de nadruk op gronden, aarden. Dat heb je nodig. Niet alleen voor het communiceren met dieren, sowieso! Zeker nu. Goed gegrond/geaard zijn is goed bij jezelf en in je eigen verbinding, dus Kracht blijven.

Lieve mensen als je twijfelt, ga wandelen, ga lekker lopen, bewegen, dansen, voel je lichaam. Blijf vanuit je hart aanwezig. Laat dat je enige intentie zijn. Verzacht… Verzacht naar jezelf toe en naar elkaar. Geen oordelen, wees mild. Geen gevecht, wees Liefde. Daarmee redden we het. Echt! DE wereld… die mooie nieuwe wereld, die schone wereld, die vredige wereld, die prachtige Aarde. Moeder Aarde….  zij voedt ons en ze eist ons nu op, met hart en ziel. Ze voedt ons. De natuur geneest…