Merk hoe het werkt met je Levensenergie!

Wat haalt jou uit je kracht? Dat kan je voelen. Toch gaat het meestal ongemerkt. Dus is het de kunst om op te letten. Het is slim om keuzes te maken in waar je je aandacht aan besteedt en waar je je aandacht vanaf haalt. Richt je je op zorgen, op problemen en op ellende, dan kan je voelen hoe verlammend dat werkt. Je voelt als het ware hoe het je energie opslurpt. Dat klopt. Dat gebeurt ook.

Je levensenergie gaat lekker stromen als je blij bent, als je geniet, lekker bezig bent met iets wat je ‘hart’ heeft… als je wandelt en mooie bloemetjes, leuke katten, honden of witte veertjes tegenkomt 😉  (Wie mijn ‘dagboek van een Wonder’ op Youtube volgt, weet waar ik het over heb…)

Je levensenergie stagneert als je vanuit angst binnen blijft, bang bent om besmet te worden, angstvallig alle contacten vermijd, op de voet het nieuws volgt over het aantal nieuwe Corona-gevallen … Even een vraagje aan de mensen die dat bijhouden: Weten jullie ook hoeveel patiënten er al genezen zijn?

Anyway, ik bedoel maar: let er op! Let erop dat je in je kracht blijft. Dat is vanuit je hart aanwezig zijn. Dat is de Kracht in jezelf ervaren. Dat is weten dat je een grote, wijze Zelf hebt, die jou voedt en voorziet van wat je nodig hebt.

Het mooie van dit moment (van elk moment eigenlijk, maar nu wordt het alleen maar duidelijker) is dat je zo goed het verschil kunt merken. Wie z’n immuunsysteem een boost wil geven, doet er goed aan te mediteren, te lachen, te bewegen, de natuur in te gaan en zich heel bewust af te stemmen op het hart.

Liefde is de andere kant van angst. De angst is te bestrijden door in Liefde aanwezig te blijven. Vertrouwen is een Kracht, vertrouw op je Zelf en op je eigen Kracht!

Welkom om deel te nemen aan onze intentiesessies, die je iedere keer weer een flinke boost geven. Hier de intentiesessie van gisteravond en aansluitend de gechannelde boodschap van WIJ (door Inge) met een belangrijke mededeling voor alle Lichtwerkers…