Magic mov(i)es….

Als ik filmpjes maak is dat een beetje zoals een opstelling: de energie beweegt… door de keuzes die je maakt, de ogen waarmee je kijkt (of filmt) en dat wat je knipt en plakt en tot een mooi geheel laat samenvallen. Een montage is soms ook net een dans, evenals een interview… het loopt soepel en makkelijk of stroef en star.

Hoe komt dat, wat maakt het verschil? Vertrouwen, plezier, openheid, liefde… aandacht – de vorm van de aandacht – maakt het verschil. Werk je mee of werk je tegen? Beweeg je mee of beweeg je tegen? Beweeg je ‘upstream’ of ‘downstream’?

In dit filmpje zie je in beeld gebracht hoe het werkt. Ik merkte dat het versterkte door het filmen en monteren en het versterkt opnieuw als je ernaar kijkt. Net zoals met de intenties, zo werkt dat. Hoe meer mensen meedoen, hoe sterker de kracht… en hoe meer het ook bij jezelf terugkeert. Vanzelf. Wat je uitzendt komt bij je terug…

Veel mensen hebben er moeite mee om naar zichzelf te kijken op foto’s of op filmpjes. Ik heb een voorstel: Kijk naar jezelf met Liefde! Kijk naar jezelf in de spiegel, op een foto of zelfs op een filmpje en zeg: I LOVE YOU. Herhaal dat net zolang tot het ook zo voelt!

Veel mensen vinden het eng om gefilmd te worden of moeilijk om naar zichzelf te kijken…. Natuurlijk begrijp ik dat wel, iedereen is geneigd om zo kritisch naar zichzelf te kijken, dat er ‘niks’ van overblijft… maar dat is niet zoals anderen je zien en trouwens… het doet er niet toe hoe anderen je zien… je krijgt wat je uitzendt.

Hou van jezelf en wees wat milder naar jezelf en anderen…. Het heeft allemaal invloed op hoe je je voelt. En hoe lekkerder jij je voelt – over jezelf – hoe meer je geniet van het leven en hoe makkelijker het is om een positief effect op anderen te hebben en ook het mooiste en beste van anderen te ontvangen!

Mocht je ook zo’n filmpje van jezelf willen – met je intenties, wensen of met een ‘nieuw’ verhaal over jezelf: Welkom! Ofwel bij de intenties met opstellingen ofwel in een interview of… wat je maar wilt!

Magic mov(i)es….