Het Wonder van Intenties

Heb jij al eens meegedaan aan een intentiesessie? Ik ben er zo blij mee dat we dat doen! Nu inmiddels alweer ruim anderhalf jaar, elke dinsdagavond met een groepje via Skype. Er is al zoveel op wonderbaarlijke opgelost en getransformeerd. Bovendien helpt het onszelf ook enorm. Veel sessies staan ook op youtube, zodat iedereen mee kan doen. In de montage haal ik dan de persoonlijke zaken eruit (namen en specifieke situaties) en op dat punt kan iedereen dan z’n ‘eigen’ intenties (mensen en situaties) invullen en kracht en liefde toesturen. En ook dat werkt. Ook dat vergroot de gezamenlijke kracht van het sturen van intenties, zo is gebleken. Prachtig toch?

Inge en ik hebben een mooie combinatie gevonden in het begeleiden van de intenties. Soms is een van de twee er niet en doet de ander het, vaak combineren we het en dan komt er een mooie channeling als aanvulling, die ons nog meer voedt, inzicht geeft en bekrachtigt. Een enkele keer heb ik mijn dag niet en laat ik het helemaal aan Inge over 😉 Dat gebeurde laatst en dat is ook fijn, dat dat kan! Maar wat nog veel fijner is, is om te merken hoe het meteen effect heeft en helpt en zaken oplost. Iedereen loopt wel eens ergens tegenaan, we hebben allemaal onze eigen blinde vlekken. Gelukkig maar, want daarom hebben we elkaar ‘nodig’, om dat te ontdekken, te zien en samen op te lossen. Of om elkaar te helpen natuurlijk. De gezamenlijke kracht is onontbeerlijk. Wij mensen zullen wel samen ‘moeten’ werken willen we iets bereiken. We zijn namelijk een geheel. Net als een bijenvolk in feite… al die bijen samen zijn een lichaam. Maar ook daarover volgt nog een channeling – die van gisteren. 😉

Elke intentie, groot of klein, voor jezelf of voor anderen, gaat ‘aan het werk’ voor je. Niet altijd op de manier zoals je (ego) dat had bedacht, maar altijd nog veel beter. Er is dan ook wel eens iets aan te kijken in jezelf, voordat er iets kan veranderen. Want een bepaalde overtuiging loslaten is vaak wel nodig voordat iets kan transformeren.

Een voorbeeldje: Als iemand last heeft van een bepaald lichamelijk ongemak of zelfs een ziekte, waarvan ‘men’ zegt dat er niks aan te doen is, dan kan je dat geloven of niet. Vraagt het dan niet heel veel kracht van je als je tegen alle gevestigde meningen in heel eigenwijs zegt of denkt ‘bij mij kan het wel genezen’? Nee. De Waarheid wint altijd en al wordt die Waarheid alleen door jou verkondigd, als je je niet aan het twijfelen laat brengen, niet gaat twijfelen aan jezelf en je eigen diepere weten, dan is dat genoeg om iets voor elkaar te krijgen. Zoiets als het steentje waarmee Goliath de reus omver kreeg…

Deze diepere laag in onszelf wordt aangeboord met de intenties, want van daaruit sturen we intenties. Anders heeft het niet zoveel zin. Intenties hebben kracht vanuit de puurheid, vanuit het hart. Niet zozeer vanuit de (dwingende, controlerende, invullende en veroordelende) mind. Ze hebben ook Vrijheid nodig om zich te kunnen realiseren. Elke intentiesessie begint met een (vorm van) meditatie, waarin je je afstemt op je Ware Zelf, het Goddelijke in jezelf. En ook dat wordt daardoor dus bekrachtigd. Langzaamaan wordt het voor iedereen die meedoet een gewoonte om zich daarop af te stemmen. Je kunt het zelfs in elke situatie in het dagelijks leven toepassen. En… je innerlijke Weten kan daardoor gaan spreken. Je krijgt inzichten, ingevingen, creatieve ideeën, je gaat dan ook als vanzelf meer vreugde, liefde en dankbaarheid ervaren en de wereld ‘anders’ bekijken. Met de ogen van Liefde, mildheid en vertrouwen.

En precies dàt helpt alles en iedereen. De manier waarop jij kijkt naar de wereld en naar anderen. Daarom nodig ik je uit om ook mee te doen, ik zal hieronder een paar intentiesessies plaatsen. Mocht je even behoefte hebben aan kracht, rust, vertrouwen of vreugde, dit zal je helpen!

Binnenkort organiseert Happy View  ook een dag, waarbij  intenties & energetische tools  (Magic Healing) centraal staan. Je leert er alles over en natuurlijk gaan we het in de praktijk ook toepassen en bergen verzetten… Datum volgt nog, maar als je belangstelling hebt, kan je vast een mailtje sturen: info@happyview.info