Verliefd!

“Fall in Love, Stay there,” zei Rumi toch al?

Het is heerlijk om verliefd te zijn! Yes…. ‘moet’ je ook eens doen… 😉 En weet je wat het leuke is? Eigenlijk maakt het niet uit op wie of wat! Ja… dat was ‘vroeger’ wel anders hè? Of kennen jullie dat soms niet, dat je hoe je je voelde afhankelijk maakte van anderen? Niet meer nodig! Je kunt ook verliefd zijn op de bloemetjes, de lente, de bijen, je huisdieren, de bomen, op mooie kleuren, op jezelf.., why not?, op geuren, op landen, op landschappen… en ja natuurlijk ook op anderen! Niks mis mee, zolang je je welzijn en je geluk, je happiness maar niet ‘uitbesteedt’ aan een ander. Dat mag wel natuurlijk, als je dat graag wilt, alleen… dan zal je er vroeg of later achter komen dat het zo niet werkt. Dat je ‘het’ alleen maar in jezelf kunt vinden. Dat jouw gevoel van jou is. Dat jouw gevoel gebaseerd is op jouw gedachten, overtuigingen, angsten, ideeën, oudbakken of geheel vernieuwd. Jij kunt kiezen. Wat je denkt en hoe je je voelt. Of je plezier hebt in het leven of er een heel gezwoeg van maakt.

En ja, het is ook zeker heel erg fijn om (nieuwe) mensen tegen te komen, die je herkent, die je wilt leren kennen, verkennen, die je weer iets heel nieuws kunnen laten zien …. nieuwe ontwikkelingen in gang zetten… En ja, je komt jezelf tegen, altijd. Wat je ook ziet, zegt, beoordeelt of waar je ook van geniet, it is YOU.

Dan deel ik graag nog even deze mooie ‘blogpost’ voor je over verliefdheid van Onesense, Françoise & Gilbert. Ik werd er zelf helemaal blij van toen ik het las. Omdat het een lans breekt voor verliefdheid: het is ‘gewoon’ goed voor je, gezond. Zowel geestelijk als lichamelijk. En je goed voelen is het belangrijkste wat er is, dan gaat alles lekker soepel en makkelijk. Het leven is licht.

Dus ja, why not? Hou je niet in. Don’t hold back!
Zet je roze bril maar vast op…. en geniet! <3

****

En je krijgt de verzendkosten cadeau (code: EER) als je zin hebt om verliefd te worden op dit boek:

EERHERSTEL ~ Een Nieuw Begin