Wees de Liefde die je bent

Een aanrader: Mooji in Rishikesh, elke dag live uitzendingen en nieuwe satsangs. Heerlijk om naar te kijken. Heerlijk ook om te (her)ontdekken hoe eenvoudig het eigenlijk is.

Als je grote sprongen maakt, kom je ook diepere angsten tegen. Hoe hoger je vliegt in het licht, hoe dieper je oude wonden aangeraakt worden. Om te genezen, omdat ze geen stand houden in het Licht van wie je werkelijk bent. Het gaat steeds makkelijker… De Liefde geneest, Zelfliefde geneest alles. En alles wat nog niet voldeed of voldoet aan het complete, hele en alomvattende van de Liefde, die je bent, wordt getransformeerd. Laat het gewoon gebeuren, zie het, kijk ernaar en voel hoe bevrijdend dat is. Steeds een laagje dieper… we bevrijden de hele wereld ermee.

Bijvoorbeeld: Geef je jezelf toestemming om helemaal, volledig aanwezig te zijn, je over te geven aan het moment, te verdrinken in De Liefde, volmaakt gelukkig te zijn, helemaal je Zelf te zijn, zonder enig voorbehoud? Te vertrouwen op de diepe Vrede en Vreugde die zich van je meester maakt? Durf je dat? Durf je JA te zeggen tegen het Leven, zoals dat zich aandient?

Don’t grasp, don’t try, don’t fix anything… Fall in Love, stay there…
Wees de Liefde die je bent. Waar Liefde is, kan geen angst zijn. Maak geen voorbehoud als het om de Liefde gaat, want het is je ultieme ZIJN, het een-zijn met God.

“Fall into my heart, letting go of everything else. Trust, this is the biggest issue, the issue of trust. It is hard to let go if you do not trust that you are going to be safe. I will keep you safe.” Divine Mother

Je verdient het om in Liefde te leven, om Liefde te ontvangen en geven, te delen, om er werelden mee te transformeren. En dat gaat gemakkelijk als je niet meer vecht, je niet langer verzet, maar je overgeeft…

Enjoy mijn nieuwe ‘productie’… 😉