Neem je Lichtzwaard op!

Het begrip ‘Dharma’ betekent zoiets als taak, missie, je heilige opdracht, dienstbaarheid. Het doel waarmee je hier op Aarde bent. We zijn hier nu allemaal om bij te dragen aan die enorme omwenteling die gaande is. Het einde van een tijdperk is aangebroken, EEN NIEUW BEGIN! Goedemorgen!

“Dharma must be allowed. It will push you and push you. Drop the belief you know how to fulfill your dharma. The ego mind does not know how to fulfill the grand design of Love moving that is you. Drop that thought of ownership of your dharma. You do not own; it owns you. It moves you. Love owns it. Love owns your purpose. Love owns your dharma. You must connect with Love. Love makes you innocent.

Dharma is based in Love. It is based in the flow of Love. Dharma offers itself as a gift to others through you. You are gifting others all the time when you are living in your purpose. We will use the English word ‘purpose’ for Dharma. The way to step into the Dharma, the Divine Life Purpose, is to acknowledge Oneness, the Divine Truth. I will remind you, there is one truth. The Divine Truth is that we are all One.”

Korte vrije vertaling: Dharma is wat je drijft, van binnenuit. Je zielsmissie, niet te ontkennen. Het ego vraagt zich altijd af: ‘Wat heb ik te doen? Wat is mijn missie? Mijn taak?’ want voelt wel dat er iets wil… maar het komt niet via het ego, het komt vanzelf. Wees dienstbaar aan je eigen missie, geef het toestemming door jou heen te leven.

Wat ik schreef in Eerherstel: Wees de rietstengel waar de wind doorheen blaast (Rumi). De weg wijst zich als je ‘Ja’ zegt. Als je bereid bent. Het ontstaat. Zoals Divine Mother hierboven zegt: ‘It owns you’, het heeft jou en niet andersom. Love owns it, verbind je met de Liefde en ontvang. Dharma toont zich als een gift.

Erken jezelf. Pak op het Lichtend zwaard. Dat is wel een keuze. Het is iets waar je ‘Ja’ tegen zegt. Volmondig ‘Ja’. En dan is er een enorme vreugde, die je kunt voelen. Je weet dat alles klopt, dat voel je. Je wordt van binnenuit gedreven, geduwd, gestimuleerd, toegejuicht door de Lichtwereld, die je een heel onzichtbaar leger meegeeft om je missie te volbrengen… Niet om te vechten, om Liefde te brengen.

Luister naar deze mooie channeling, opgenomen afgelopen dinsdag – na de intenties, die sluit hier helemaal op aan: