Dierendag ~ Eerherstel voor de dieren & intenties sturen

Dierendag! Wat ons betreft is het elke dag dierendag, maar laten we deze dag ‘gebruiken’ om het EERHERSTEL voor de dieren kracht bij te zetten. En daarmee ook het bewustzijn van de mens. Dat gaat samen… Hoe wij met dieren omgaan, vertelt ons iets over onszelf.

Als je wilt kan je vanavond nog meedoen met het gezamenlijk sturen van intenties naar de dieren, voor alle dieren, voor meer respect en dankbaarheid, waardering voor de dieren.

In het eerste filmpje wat introductie op hoe we ons, naar mijn idee en dat is gevoed door de dieren zelf – kunnen inzetten voor de dieren. En hoe we het beste intenties kunnen sturen. Vanuit ons hart natuurlijk. In het tweede filmpje wat meer over hoe je intenties stuurt en vervolgens kun je meedoen! Hartelijk dank daarvoor alvast! Wie later mee wil doen, dat kan ook! De kracht van de intenties neemt alleen maar toe.

O ja, en omdat het dierendag is: Vandaag nog vroegboekkorting voor wie mee wil doen aan de cursus dierencommunicatie. Want… wat kun je beter voor de dieren doen dan naar ze luisteren?

Dankjewel!