Nieuwe ronde ‘herschrijven’!

Komende maandag, 10 september, begint een nieuwe ronde ‘Herschrijf je eigen leven’!

De opzet is dat je zelf aan de slag gaat gaat met schrijven en herschrijven. Ondertussen is de methode krachtiger geworden, omdat de energie sterker is geworden en omdat we nu ook met krachtige intenties werken. En omdat ik inmiddels nog meer (energetische) ’tools’ in handen heb om je aan te reiken, waar je heel makkelijk meteen mee aan de slag kan. Daardoor is het meer dan alleen (her)schrijven geworden.

Wie meedoet krijgt bovendien 10 euro korting op het boek ‘Eerherstel, een nieuw begin.’ Dit boek geeft namelijk heel veel achtergrondinformatie en laat ook goed zien hoe het ‘herschrijven’ werkt en in de praktijk uitpakt.

Een mooi moment voor je eigen Eerherstel dus!
Je kunt je nu inschrijven en maandag al beginnen!

Waarom?

Er blijken veel mensen te zijn die op dit moment ‘een nieuw begin’ beleven in hun leven en best een beetje begeleid zouden wensen te worden in hoe dat vorm te geven…
Of het nu zo is dat je net je baan hebt opgezegd, een relatie ten einde loopt of dat je grootse nieuwe plannen hebt om eindelijk je dromen waar te gaan maken, het helpt om het op te schrijven! Het helpt je om je eigen gedachtepatronen en uitdagingen in te zien, het helpt om je verhaal op te schrijven en te herschrijven. Alles wordt er duidelijker van en de weg toont zichzelf…
Het is de kunst om het dan uiteindelijk ook zo op te schrijven, dat het niet anders kan dan zichzelf waar te gaan maken. Woorden hebben immers kracht….
Daarom begint komende maandag, 10 september een nieuwe ronde ‘Herschrijf je eigen leven’, waar je je nu voor in kunt schrijven. Je krijgt begeleiding op maat, ik laat je zien op welke punten je je verhaal nog mooier en wenselijker kan maken, zodat het ook daadwerkelijk die kant op beweegt….! Welkom!

(delen mag! Graag zelfs, dankjewel!)