De nieuwe wereld creëren…

We hebben een verrassing voor je! Afgelopen dinsdag hebben we een opname gemaakt van de meditatie, waarin we gezamenlijk intenties stuurden. Daarin ook een mooie channeling, met een duidelijk en heel eenvoudig toepasbaar antwoord op de meest wezenlijke vragen. De informatie zal een diepe bekrachtigende uitwerking hebben op je als je het niet zozeer vanuit je hoofd tot je neemt, maar vanuit je hart. Dat gaat vanzelf als je meedoet aan de meditatie. Neem er wel even de tijd voor…. Het is ook raadzaam om vooraf (en/of achteraf) even te gaan wandelen bijvoorbeeld. Dan werkt het dieper door en neem je het makkelijker in je op.

Je kunt – als je meedoet – ook je eigen intenties formuleren en opschrijven en meenemen in deze sessie. Formuleer je intenties altijd positief (je weet wel: Wat wel ipv wat niet!) en specifiek/duidelijk/concreet. Stel je voor dat je ze in de schaal legt, zodat ze meegenomen worden in het geheel. (Natuurlijk mag je ze ook doorgeven via info@happyview.info zodat ze ook daadwerkelijk in de schaal terecht komen en alsnog meegenomen worden in de energie, die we hier sturen! Alles kan. Probeer het maar!) Wat er nu in de schaal ligt, zijn alle intenties die we eerder al formuleerden, die eerder al ingestuurd en/of opgeschreven zijn, alle namen en situaties waar we in eerdere sessies al intenties naar gestuurd hebben, ook voor de bijen, de bomen, de dieren, een schone wereld, schone lucht, enz… enz… 

Door mee te doen aan deze meditatie, bekrachtig je niet alleen alle intenties, maar ook jeZelf. Het gezamenlijk sturen van intenties geeft kracht, vreugde en het gevoel van verbondenheid. We zijn ook verbonden, met alles en iedereen. Ook met alles wat we wensen. Met dat wat we niet wensen ook trouwens, zolang we dat blijven voeden en macht over ons laten hebben… daarom is het ook zo van belang je af te stemmen op dè Waarheid, de Waarheid in je Zelf, op wie je werkelijk bent.

Wij: “Het is heel belangrijk om je bewust te zijn of te worden van je innerlijke kracht. Door balans te bewerkstelligen in jezelf, draag je dit ook uit naar anderen. Zoek het nooit buiten jezelf. Ga steeds naar binnen. Zodra jullie je echt bewust worden van je eigen kracht, zijn jullie meesters in het helen. In het intenties sturen. In het verwezenlijken van jullie dromen. Vanuit balans creëer je leven. Vanuit balans zend je rust uit, sereniteit, Liefde, Goddelijkheid. Vanuit balans helpen jullie het proces op aarde om een kentering te maken en zo een nieuwe wereld te creëren.”

De rest van de boodschap van WIJ (via Inge gechanneld) hoor je in deze video. Enjoy!

Met dank aan de intentiegroep (04-09-’18) en aan Inge De Smedt!