De kracht van de Eenvoud

Eenvoud is een grote kracht. Maak het allemaal niet zo ingewikkeld. Dan raak je verstrikt in mindspinsels. Elke dag zijn er wel weer reminders. Het leven zelf houd je voortdurend een spiegel voor. En in die spiegel kom je dan ook wijsheden tegen, die je voeden en herinneren en soms weer even bij kunnen sturen. Om er maar eens een paar te noemen, waar ik heel blij mee ben: Rumi, Mooji, Abraham (Hicks), Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Byron Katie, The Divine Mother (Connie Huebner)… en zo zijn er nog wel meer. Ik ben dankbaar dat zij hun wijsheid met ons delen en heb er veel van geleerd. Onder andere dat ze allemaal op hun eigen manier verwijzen naar dezelfde Waarheid, die je uiteindelijk alleen in je Zelf vindt… Er zijn vele wegen, met net zoveel kronkels en obstakels als je maar wenst, maar steeds kom je weer uit op dat ene punt. De Eenvoud is bevrijdend!

Deze ‘sessie’ van Mooji is echt prachtig, met name het laatste deel kan ik je aanraden om eens rustig te bekijken. Vanaf ± 1:30 – je zal er geen spijt van krijgen!