Don’t hold back

Kom tevoorschijn, wees wie je bent. Laat zien wie je bent. Dat is eigenlijk het thema op onze feestelijke bijeenkomst op zondag 25 februari. Dat bedoel ik ook met Eerherstel, dat is de opdracht die ik mezelf had gegeven toen ik mijn boek schreef. En het is tegelijkertijd een uitnodiging voor anderen om tevoorschijn te komen in hun eigen Waarheid.  De Waarheid van het hart, de Waarheid van de Liefde, universele Liefde, ook de Liefde voor de natuur, voor de dieren, de schepping en voor ‘het Goddelijke’ in de mens, in onszelf.

Daarvoor hebben we die andere ‘identiteit’ niet meer nodig, die twijfelende, kritische, mopperende, terughoudende, zeurende, angstige, oordelende schaduwkant, waarmee we ons eigen Licht dimmen, waarmee we anderen op afstand zetten, muurtjes om ons heen bouwen, afstand houden, langs de kant blijven staan en vanuit een afwijzende houding het leven aan ons voorbij laten gaan, terwijl er zoveel te genieten valt.

Dan maak je eens een ‘fout’, dan maak je eens een vergissing, dan struikel je eens, dan sta je weer op en je gaat lekker verder. Het leven is bedoelt om te leven, op elk moment. Niet morgen, niet gisteren, maar nu. In het nu aanwezig zijn is in de Liefde aanwezig zijn. Dat is net zo goed de Liefde voor een zonnestraal als de Liefde voor een onbekende die je ontmoet, een glimlach, een verrassing, een kat die je een kopje komt geven of een wortel die je eet. Dankbaarheid, dat is de Liefde in wezen.

Don’t hold back, geniet ervan en zie wat er allemaal is om van te genieten. Laat je niet meer terugtrekken door al die zorgen, die de mind je steeds weer komt aandragen. Wees sterker dan dat. Want daarachter ligt jouw ware Zelf verscholen. Geef je Zelf de ruimte. En kom je Zelf meevieren als je zin hebt, we dagen je uit! Want gezamenlijk is dat dè intentie die we kracht bij gaan zetten, versterken we die eigen kracht in onszelf.

Welkom op 25 februari, maar ook welkom nu, op elk moment. Want vanuit deze Ware staat van Zijn, zijn we al verbonden, is er al Eenheid. Zelfs al hebben we elkaar nog nooit gezien! En gezamenlijk hebben we zoveel mogelijkheden om Nu die kracht van wie we werkelijk zijn te laten zien en ook aan te moedigen in elkaar en in de wereld. Daar hoef je niet zoveel voor te doen, het is een intentie. En, zoals je weet, die intentie krijgt meer en meer kracht, als je hem deelt, als we hem gezamenlijk de wereld in sturen. Dit is er een mooie dag voor, de dag van de Liefde. Beperk je Liefde niet… Don’t hold back…. Kom tevoorschijn!

Wil je je aanmelden voor 25 februari? Stuur even een mailtje: info@happyview.info