Het proces

Goed nieuws! Binnenkort zien jullie hier een interview met Lynne Mc Taggart, want ik ga haar interviewen! Zij is bekend van de intentie-experimenten en heeft nu een nieuw boek, waarover ze komt vertellen: ‘De kracht van acht’, waar ik zeer benieuwd naar ben. Zij is een van de autoriteiten op het terrein van (nieuwe) wetenschap èn bewustzijn en dus baanbrekend en vernieuwend, iets wat zich steeds meer ontwikkelt in deze tijd en wat ook – naar mijn idee – prioriteit nummer 1 is. Want met onze intentie besturen we de wereld, onze eigen wereld en onze gezamenlijke wereld. En, zoals iedereen begrijpt…. daar valt nog wel wat winst te behalen. Onze intenties bepalen hoe ons dagelijks leven eruit ziet en hoe alles zich ontwikkelt. Daar hebben we onze handen aan vol, maar vergeet niet dat het ook heel erg leuk is! Hoe meer plezier je er in hebt, hoe makkelijker het gaat, hoe sneller je manifesteert en hoe meer je weer een voorbeeld bent voor anderen.

Er zijn zoveel mensen die nog lijden onder de overtuiging dat het ‘andersom’ is: dat de buitenwereld, anderen en omstandigheden bepalend zijn voor hoe je je voelt, wat je overkomt, alsof anderen je iets aandoen, alsof het niet anders kan dan zoals het is. We hebben vaak geen idee en we weten nog niet half hoeveel het uitmaakt om het heft in eigen handen te nemen. En zelfs als je dat wel weet, ben je nog niet snel klaar, want het blijft opletten. Het is een proces….
Het proces is interessant, tot die conclusie kwam ik in deze vlog: