Een Vlog op mijn Blog…

Ineens kwam ik op het idee om me er ook eens aan te wagen: vloggen. Wat me vooral erg leuk lijkt, is dat ik dan ook van alles kan laten zien, ook als ik op reis ben, stukjes uit interviews, leuke mensen die ik ontmoet, bijzondere verhalen… we zullen wel zien hoe het zich ontwikkelt. Maar de eerste ‘vlog’ gaat natuurlijk over mijn nieuwe boek!

In Vlog nummer 1 dus eerst even aandacht voor het nieuwe boek ‘Eerherstel, een nieuw begin’. Dit boek is voor mij de aanleiding om het goede nieuws te laten zien, om de ontwikkelingen te tonen, waaruit blijkt dat we ‘de goede kant’ op gaan. We besteden heel bewust aandacht aan het goede nieuws, omdat… waar je aandacht aan besteedt groeit!

Heb je vragen of opmerkingen, schrijf het hieronder of stuur een mail: info@happyview.info

Het boek kan je bestellen in de winkel van Happy View!