Bos belevenissen

Afgelopen zondag hadden we een bijzondere bijeenkomst in het bos. En ja, het was mooi weer! Helemaal zoals we besteld hadden…
Yoga, meditatie, een gechannelde boodschap en mantra’s zingen, het is een zalige formule, alles sluit naadloos op elkaar aan.

Het samenkomen is een opstap naar de nieuwe wereld, leerden we uit de boodschap van ‘Wij’, gechanneld door Inge. Er kan nog zoveel verschil zijn tussen mensen, de kern is hetzelfde. Vanuit die kern kan je je verbinden, ontstaan verbindingen en de een neemt de ander mee in een hogere vibratie.  Hoe meer je vanuit je kern leeft (je hart), hoe meer invloed dat ook heeft op je naaste omgeving. Alles heeft invloed, op alles. Wees je daarvan bewust.

Hier de hele boodschap, voor wie geïnteresseerd is of hem nog eens wil horen: 

We zouden de dag beginnen met yoga, maar helaas meldde ‘yogajuf’ Levina dat ze door omstandigheden verhinderd was. ‘We improviseren wel,’ dacht ik. Dat werd op miraculeuze wijze georganiseerd: Lisa kwam aanfietsen en bleek ook yogadocent te zijn. Zij wilde het wel overnemen. Na afloop vertelde ze de droom te hebben om yoga in de open lucht te geven. Dat hebben we meteen opgepikt!

Yoga in het bos, dat gaan we vaker doen! Elke zondagochtend om 11.00 uur – mits het weer een beetje meewerkt – is het plan. Na afloop een kopje thee en een (vorm van) meditatie en wie dat wil kan meteen aansluitend een mooie wandeling gaan maken. Ben je geïnteresseerd, laat het vooral weten, dan houden we je op de hoogte. Het zal op deze plek zijn, in het bos (Beerschoten) bij de Bilt.

In verschillende vormen en op verschillende manieren zullen we ook andere activiteiten blijven organiseren. Dat kan variëren. Mantra’s zingen, boodschappen, meditatie, dans, yoga, muziek, beweging… Niet alleen in het bos, we hebben ook nog een andere lokatie op het oog. Allemaal activiteiten of niet-activiteiten (meditatie kan in diverse vormen) die bijdragen aan het Eenheidsgevoel, in de eerste plaats in jezelf en van daaruit in verbinding met anderen.