Verzachting & je gedachten de baas blijven!

Het dagelijks leven is zo’n goeie inspiratiebron! Er is elke dag wel weer iets nieuws wat ons iets te vertellen heeft. Ik deel graag met je wat er in me opkomt. Afgelopen vrijdag had ik meegedaan met een ‘proefles’ restorative yoga en dat brengt zo’n diepe ontspanning … dat ik maar even van de gelegenheid gebruik maakte om je even mee te nemen ‘de diepte’ in… de vredige diepte weliswaar…

Ik lees je een stukje voor uit een schattig lief boekje van Toon Tellegen. Ik sloeg het open en waar gaat het over? Heel toepasselijk: Hoe blijf je je gedachten de baas? Misschien is yoga wel een goed idee!

In dit filmpje vertel ik je over deze vorm van yoga en ik lees een klein stukje voor…

Mocht je nou in Utrecht of omgeving wonen, dan raad ik je deze yogapraktijk aan: https://yogapraktijkutrecht.nl
Sowieso vind je het misschien leuk om deze website even te bekijken, want ik heb de foto’s ervoor gemaakt! 😉