Lichtjes…

Het is weer de tijd voor lichtjes in de boom…
Zelf heb ik nooit een kerstboom in huis gehaald, altijd al een raar fenomeen gevonden. Toch staat er sinds januari 2018 een boom naast mijn deur. Een geadopteerde, die afgedankt aan de straat lag. Samen met mijn guerillabuurman (je ziet het in dit filmpje) gered en omgedoopt tot Willy. Hij (of zij) waardeert het wel, want groeit elk jaar weer een stukje. Willy houdt de wacht…

De overburen zijn nu verhuisd, vorige week kwamen twee grote verhuisauto’s alles inladen, vandaag was de overdracht aan de nieuwe bewoonster. Ik zwaaide hen net vrolijk uit en ben dankbaar voor de gezellige tijd die we hier hadden 13 jaar lang. En ook voor al het groen dat ze hebben achtergelaten in de straat. Dit is het groenste stukje Dichterswijk. De lampjes in de boom hebben ze ook laten hangen gelukkig 😉

Langs hun nieuwe huis – ver weg in Drenthe – loopt het Pieterpad en hoe toevallig, dat loopt ook een eind verderop in Zelhem langs de winkel van Cindy & Judith, waar ik onlangs de opening van bijwoonde. Hier het filmpje en waarom de winkel zo bijzonder is…

De wereld is klein, alles is met elkaar verbonden… Cindy’s man blijkt een goede vriend van Ian Graham te zijn en binnenkort zal ook White Bull daar z’n opwachting maken. Wil je dat meemaken, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Hugz hub in Zelhem of meld je meteen aan. Het is niet alleen een winkel met prachtige handgemaakt spullen, mooie boeken en kruiden, maar ook een prachtige ontmoetingsplek.

En nu we het toch over White Bull hebben… hier is een nieuwe – lekkere lange channeling! Neem de tijd, ga er goed voor zitten en laat je lekker voeden met deze waardevolle en liefdevolle boodschap. Ik voelde me (ondanks de griep) meteen een stuk beter door ermee bezig te zijn, het heeft een positief effect op lichaam en geest!

Geniet ervan!
Enjoy!