Kies voor Vrede!

Vanmorgen kwam het in me op dat het goed was om iets te zeggen over hoe we kunnen bijdragen aan de vrede in deze tijd, waarin we al dat heftige nieuws liever niet volgen…

 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… ik blijf ‘gewoon’ stukjes opnemen, ook al zijn de kanalen nog niet helemaal hersteld en weten die ‘stukjes’ hun weg nog niet helemaal te vinden naar jullie, lieve trouwe lezers, kijkers, volgers, geïnteresseerden 😉 Toch willen bepaalde dingen vastgelegd, benoemd en verteld worden. Dus tja… we gaan gewoon door. Het zal z’n weg wel vinden. Als water….

Terwijl Inge in Spanje probeert te ontdekken waarom de berichten niet meer automatisch bij jullie terecht komen, zodra ik ze publiceer, ben ik toch maar vast een nieuwe montage aan het maken. Het nieuwe dagboek van een onder vind je hier – en op dit kanaal.