Blijf in je Kracht aanwezig!

Ha! Hoe is het met je? Welke keuze je ook (hebt ge)maakt, wat je er ook van vindt, onthoud dat het niet over meningen gaat. Alles gaat over energie. En dat is belangrijk om te onthouden!

(In de onderstaande drie filmpjes heb ik het er uitgebreid over, speciaal om iedereen te herinneren aan waar je je eigen Kracht vindt en voelt en ervaart, maar ook om uit het slachtofferschap te stappen bijvoorbeeld.)

Als alles energie is, zou je kunnen zeggen, dat er van de week een ‘bommetje’ in de vijver is gegooid, waardoor de emoties weer hoog oplopen, onvrede en negativiteit de boventoon voeren en angst veel mensen in de greep houdt. Persoonlijk heb ik er sowieso moeite mee dat veel mensen het zo goed voor elkaar weten en liefst anderen de schuld geven, linksom of rechtsom. Ik bedoel: Hun standpunt maakt eigenlijk niet uit! Blijf bij jezelf… bij je eigen gevoel. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen welzijn, jouw gevoel is van jou, je kunt een voorbeeld zijn voor anderen.. – jazeker! Maar niet door ze de les te lezen. Alleen door te Leven in Vrede en Vreugde. Door jouw Licht te laten schijnen, vanuit je hart aanwezig te blijven. No matter what.

White Bull had het er ook al over (de Nederlandse ondertiteling staat er inmiddels onder!):  Het gaat over onze eigen ‘awakening’, tevoorschijn komen vanuit de ‘gevangenis’ van de mind, van de oordelen, van de ‘lock-down’, die we onszelf (onbewust) hebben opgelegd. In een extra (nieuw) filmpje legt Ian uit wat de Apocalyps van Johannes volgens hem betekent: Onze persoonlijke opstanding.

(vertaling volgt, als er vraag naar is….)

Hier de serie filmpjes, die ik maakte nav de ‘onrust’, ongerustheid, vragen en behoeften van diverse mensen. Ik zal er ook de intentie-sessie aan toevoegen. Meedoen versterkt je en helpt mee de transformatie tot stand te brengen. En voor wie wil: Morgen gaan we lekker wandelen in het bos! In Stilte en met intenties. (Zie hier)