Wandel mee & verhoog je frequentie!

Hoera, het collectief bewustzijn heeft de vierde dimensie bereikt! Hoe dat zit, hoe we dat weten en wat dat betekent? Dat zie je in onderstaand filmpje:

De beste manier om je eigen frequentie en die van de wereld te (helpen) verhogen is het afstemmen op je eigen hoogste frequentie, vanuit je hart aanwezig zijn, (gezamenlijk) mediteren, wandelen in de natuur, gezamenlijk intenties sturen… genieten van al het moois in de wereld, dankbaarheid & waardering voor onze Moeder Aarde…

We ontvingen via een channeling van Inge recentelijk een hele speciale boodschap van Moeder Aarde, je kunt ‘m hier beluisteren:

En dan wil ik je tot slot uitnodigen om mee te doen, mee te wandelen, mee te mediteren en je eigen intenties kracht bij te zetten. Komende zondag om 14.00 uur verzamelen we in het beeldenpark bij Beerschoten. Van harte Welkom!

De Stichting Verlichting (nieuw) organiseert iedere zondag rond nieuwe maan een bijeenkomst in de natuur, zoals deze. Met steeds weer een andere activiteit en in elk geval iedere keer met Stilte, meditatie en het sturen en bekrachtigen van (ook persoonlijke) intenties. De nieuwe maan is bij uitstek geschikt voor het planten van zaadjes. En deze keer staan we aan de vooravond van een nieuw jaar, volgens de Maya-kalender: het jaar van de storm.

Blijf goed bij jezelf! In het oog van de storm… en omarm de verandering…