Verruimen en ontvangen…

Als er een boom omvalt in het bos en niemand is daarbij om het te horen, maakt het dan geluid? Dat is een interessante filosofische vraag, nietwaar? Als ‘Source’ (de bron, de Liefde, de ongeziene wereld) er is, maar wij staan er niet open voor om het te ontvangen, wat dan? Via ons vindt het zijn weg…

En natuurlijk vangen we regelmatig iets op, alleen zijn de meeste mensen zich nog niet zo bewust van hun verbinding met ‘het veld’ of ‘de bron’, hoe je het maar noemen wil. Wij zijn Divine Beings… Wat betekent dat eigenlijk? Dat die energie van de ‘bron’, het Goddelijke, ook in ons aanwezig is. In meer of mindere mate laten we dat bewust toe, zijn we ons daarvan bewust. Maar je kunt de keuze maken om er op af te stemmen, je kunt de keuze maken altijd op je hoogste, beste, meest liefdevolle Zelf af te stemmen. Je bent nooit alleen, je bent altijd verbonden. Alles is energie, ook jij bent energie.

Dus als je je nu eens heel alleen en ellendig voelt en je roept om hulp, zoals die boom in het bos die valt, wordt het dan gehoord? Misschien denk je van niet, maar dat heeft dan alleen te maken met je perceptie. Er is altijd hulp. Je wordt altijd gehoord. Je Inner Being is er altijd voor je, houdt van je, bewondert je, wil het beste voor je en doet z’n best om het je aan te reiken. Altijd. En niet alleen je eigen ‘Inner Being’, ook de lichtwereld, de Divine Beings, het geweldig grote Goddelijke veld waarmee je verbonden bent. De energie kan je voelen, de warmte kan je voelen, de Liefde kan je ervaren, de antwoorden komen, de hulp is er. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je het merkt. Dat je het ‘hoort’. Met je hart. Vanuit je hart is er verbinding met dat oneindige veld. Onze gedachten zitten vaak in de weg, onze eigen invullingen maken dat we het niet altijd beseffen. Je wordt gehoord, altijd. En je krijgt ook altijd antwoord. Of je het nou hoort of niet…

In deze video reik ik je een methode aan om te verruimen, om iets de kans te geven om op te lossen. Ontwarren van de knoop, de klit, door niet door te gaan met het denken erover en het steeds ingewikkelder te maken. Geef alles de kans om zichzelf op te lossen door er meer Licht en meer Liefde naartoe te brengen. Dat is intentie en dat werkt, want wij besturen de energie met onze aandacht.

En voor wie naar het Inspiratium wil komen: Van harte welkom! Met de code Petra2019 krijg je 30 euro korting. Zie www.inspiratium.nl voor meer informatie en aanmelding!