Stiltewandeling in het bos

Heeft het bos ons nodig of hebben wij het bos nodig? Elke zondag als we in het bos zijn voor de yoga of elk ander moment dat ik in het bos ben, ervaar ik een diepe dankbaarheid voor de natuur, de bomen, de aarde, de wisselwerking die ik ervaar met het bos, de bomen, maar ook de aarde zelf, de vlindertjes, de bloemen, alles wat je zoal tegenkomt als je wandelt. Dat verdiept zich steeds meer. Wat ik ook merk is dat als je dat meer waardeert, het ook steeds dieper doorwerkt.

Daarom kwam ik op het idee om komende zondag eens een Stiltewandeling te ‘organiseren’ voor wie dit ook wil ervaren en speciaal ook om onze dankbaarheid en Liefde voor de natuur te ervaren en te verdiepen. Het bos kan wel een beetje aandacht en kracht gebruiken, nu ze zich aan het herstellen is van de droogte. Een wandeling in Stilte is een wandeling met intentie: Je een voelen met de natuur, de voedende kracht ervaren, bewondering, verwondering, liefde, waardering…. Het werkt twee kanten op. Het is goed voor het bos en goed voor jezelf. En… Ook alle vrijwilligers en bosbeheerders verdienen wel wat dankbaarheid, bedacht ik me.

Wie de behoefte voelt om mee te wandelen, is van harte welkom. En, wat ik in dit filmpje ook al zeg: Je kunt het natuurlijk sowieso, altijd ook op je eigen manier en in je eigen omgeving doen! In het filmpje  zie je de plek waar we komende zondag afspreken, om 11.00 uur.

aanmelden kan via de mail: info@happyview.info