Leer zelf communiceren met dieren

 

 

De eerste aanmeldingen stromen binnen. We gaan een cursus geven: Leer zelf communiceren met dieren. Kennelijk is de tijd daar rijp voor. Het was Piek al vaak gevraagd: geef je ook les? Tot nu toe hield ze de boot af, maar opeens zag ze in hoeveel ze te vertellen en te delen heeft en hoe waardevol het is voor anderen om daar niet alleen via haar kennis van te nemen, maar het ook zelf te leren.

Niet iedereen zal misschien ook dierentolk willen worden of het op een of andere manier beroepsmatig toe willen passen, maar het geeft je wel toegang tot een wereld, die veel te bieden heeft. Het heeft jezelf veel te bieden! Want het leren communiceren met dieren betekent dat je ‘iets’ in jezelf ontwikkelt, waar je veel aan hebt. Je leert je eigen invullingen en oordelen opzij te zetten en te luisteren naar de informatie die door wil komen. Zo krijg je nieuwe inzichten, maar je verandert zelf ook daardoor. Niet langer voert je eigen ‘mind’ de boventoon, je stapt daar voorbij. Je staat open voor nieuwe informatie, aanwijzingen, inzichten en je kunt zelfs hele nieuwe sensaties gaan ervaren als het je lukt om in de belevingswereld van een dier te stappen. Iedereen kan het leren. “Iedereen kan het,” zegt Piek zelfs. Maar het is iets wat we vergeten zijn, wat we verleerd zijn, wat we nog niet ontwikkeld hebben.

Eerherstel dus! Eerherstel van onze eigen vermogens, mogelijkheden en eerherstel voor de dieren! Wat een feest als er naar de dieren wordt geluisterd. Echt geluisterd! Niet voor ze gedacht en beslist en zelfs gevochten, maar geluisterd…

Wie ‘In de Stilte hoor je alles‘ heeft gelezen, weet al hoeveel we kunnen leren van de dieren. We zijn bezig met een nieuwe versie van het boek, want de eerste druk is vrijwel uitverkocht. We vernamen afgelopen weekend dat de orka Morgan net bevallen is van een kleintje, dat hoofdstuk kunnen we dus nog even gaan actualiseren…  Maar veel van de informatie is tijdloos en zelfs actueler dan ooit. En wat fijn dat steeds meer mensen daar ook voor open staan! Wij zijn er klaar voor….

Wie mee wil doen met de cursus kan zich hier inschrijven.

We heten je van harte welkom!

 

PS: Het boek ‘Eerherstel, een nieuw begin’ is hier te bestellen.