EEN NIEUW BEGIN

20160913_193850_resizedDriedelige cursus   ‘Een nieuw begin’

NB: Gewijzigde data
zaterdag 26 november, van 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 24 of 31 december, van 11.00 – 15.00 uur
(in overleg)
zaterdag 28 januari 2016 13.00 – 17.00

In deze driedelige cursus, die in  Utrecht zal plaatsvinden, maken we de weg vrij en een echt nieuw begin in 2017. Mail Happy View voor meer informatie.

Wat is jouw droom? Waar word je blij van? Wat zou je het liefste doen? En als je nog niet doet wat je het liefste zou doen, waarom stel je het uit? Waar ben je bang voor en wat houd je tegen? Zou je dat wel eens willen doorbreken? Durf je ervoor te gaan?
Is het geen goed idee om daar in 2017 mee te beginnen en daar nu alvast naartoe te gaan werken? Om de weg daarvoor vrij te maken? Voor degene die jij echt wilt zijn en die je bent?
Door mee te doen aan deze cursus ga je daarmee aan de slag. Zonder oordelen of kritiek gaan we naar onszelf kijken en onszelf vernieuwen. Bepaalde zaken, zoals onzekerheid, twijfel, angst, wrok of frustratie hebben we niet meer nodig. We hebben behoefte aan meer vertrouwen, in onszelf, in de kosmos en in elkaar. Dat is waarmee we ook onze bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld. En daarin kunnen we elkaar voeden en ondersteunen.

deel 1:
In deel 1 van deze cursus gaan we eerst leren begrijpen hoe en waarom het leven een spiegel is voor ons. Hoe we erachter kunnen komen wat die spiegel ons te vertellen heeft. Wat het je over jezelf vertelt als je je ergens aan ergert bijvoorbeeld. Waarom je je zo druk maakt over bepaalde zaken, die jouw verantwoordelijkheid misschien wel niet zijn. Wat dan wel je eigen verantwoordelijkheid is, hoe je die kunt nemen voor jezelf. Hoe poets je de spiegel schoon, zodat je je weer krachtig en prachtig voelt? We maken je eigen innerlijke healer wakker en geven hem toestemming om alles te herstellen wat je nodig hebt om je vrij en onafhankelijk te voelen.
Je krijgt een ‘handleiding’ mee om daar zelf verder mee aan de slag te gaan en op te ruimen wat je niet meer nodig hebt. Je ontdekt dat jouw leven niet afhankelijk is van anderen of van allerlei situaties buiten jezelf, maar dat je het zelf creëert.

Wat willen we als ‘nieuw begin’? Hoe gaan we dat aanpakken? Hoe werkt het en hoe werkt het niet? Welke keuzes gaan we maken?  Wat zijn jouw valkuilen? En wat als we iets gemanifesteerd hebben waar we helemaal niet blij mee zijn? Wat is dan de uitdaging, hoe veranderen we dat? Hoe verwerven we meesterschap over onszelf?
Wat wil er door jou geleefd worden in dit leven? Wat is je droom, je plan, je doel, jouw bijdrage aan de wereld? We formuleren onze wensen en plannen en we gaan praktisch aan de slag. We maken een plan. Daar ga je zelf verder mee aan de slag (ook daar krijg je methodes voor aangereikt) en je uitgewerkte plannen neem je mee en ga je presenteren in de derde bijeenkomst.

deel 2:
Welke stappen hebben we gezet  en hoe gaat het? We wisselen met elkaar uit en gaan als groep ook bekijken hoe we elkaar kunnen versterken en ondersteunen. Op bepaalde terreinen kunnen we elkaar wellicht van dienst zijn. We maken afspraken met onszelf en met elkaar. We sluiten als het ware een contract af met ons Ware Zelf. En op rituele wijze nemen we afscheid van ons oude zelf, zodat we de sprong in het diepe kunnen wagen. We zijn er klaar voor. Het nieuwe jaar kan beginnen! Champagne!

Deel 3:
Hoe gaat het? Hoe loopt het? Wat heb je voor elkaar gekregen en wat heb je nog nodig? We wisselen met elkaar uit hoe ver we al zijn. We maken een plan om verder te gaan, stap voor stap. Daar maken we afspraken over met onszelf. Wat is het doel? Wat heb je daarvoor nodig? We maken het concreet en we houden elkaar op de hoogte van de vorderingen die we maken.

Dat zijn de thema’s per bijeenkomst. We zullen het geheel kracht bijzetten door ons steeds (meditatief) af te stemmen op ons Ware Zelf en van daaruit de inspiratie en de kracht te voelen stromen die we nodig hebben. Ook maken we gebruik van creatieve manieren om de inspiratie in onszelf vrij spel te geven, zodat er nieuwe ideeën in je op komen, ingevingen en antwoorden. Later kan je terugvallen op deze methoden, zodat je nieuwe energie en inspiratie vindt om door te gaan.

Doe je mee? Ik verheug me erop! Want jij bent het waard om het leven van je dromen te leven en jezelf volledig tot bloei te laten komen. Om het leven te leven zoals het door jou geleefd wil worden. En de wereld heeft je nodig!
De cursus bestaat dus uit drie bijeenkomsten, bijbehorende informatie en handleidingen/methodes om mee aan de slag te gaan, begeleiding bij het maken van je plan en wordt gegeven in Utrecht. (exacte lokatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Happy View (klik)
Investering: € 75,- per bijeenkomst (per keer vooraf over te maken)
of (met korting) in één keer € 197,- voor drie bijeenkomsten (over te maken bij aanmelding).

Bankrekeningnummer: NL50 TRIO 0390912727, tnv Happy View, Utrecht

Of je kunt in een keer de drie cursusdelen ‘kopen’ in de Happyviewshop:

EEN NIEUW BEGIN