Vredesoproep

Geliefde broeders en zusters van deze aarde,

Moeilijke tijden omringen jullie, meer en meer is chaos zichtbaar in jullie wereld. Laat jullie echter niet afleiden door wat jullie zien of wat jullie waarnemen. Het is juist nu heel belangrijk om naar jullie hart te gaan, om jullie open te stellen voor Liefde en Vrede voor elk wezen op aarde. Wat iemand ook doet, het heeft altijd een reden en het is belangrijk om niet te oordelen maar naar jezelf te kijken. Als jullie je hart openstellen, zullen jullie merken dat er geen plaats is voor angst of haat jegens iemand anders, want jullie zijn allemaal broeders en zusters.

Het is nu de perfecte tijd om in de vrede te stappen, om een voorbeeld te zijn voor anderen die hun harten nog niet geopend hebben. Toon mededogen, toon wat echte liefde is, wees dat voorbeeld dat jullie graag willen zijn, nu is het tijd om naar voren te treden als strijders van de vrede. Niet in fysieke strijd, maar in je TOTALE ZIJN en dat is enkel maar pure liefde.

Liefde is de sleutel tot vrede. Liefde overwint alle strijd. Geloven in die liefde, geloven en nooit de hoop verliezen in de liefde. De wereld heeft nood aan deze grenzeloze liefde. Kunnen jullie, durven jullie deze weg bewandelen? Hier is moed en durf voor nodig. Het is gemakkelijk om je blik af te wenden of te doen alsof het niet bestaat. Wij vragen jullie, treed naar voren. Neem actie door jullie daden, wees behulpzaam voor diegenen die in nood zijn en reik jullie handen uit.

Wij vertrouwen dat jullie dit zullen doen…
Voor de Liefde die ons allen verbindt.

Wij …

Zie hier het vervolg op deze boodschap: vergeven is de sleutel tot vrede.

Deze boodschap is op 2 januari gechanneld door Inge De Smedt (WIJ) vlak voor de radiouitzending van Radio Algoed, die je hier kunt beluisteren (klik archief 2017, 2 januari, op 25 minuten), waarin we iedereen oproepen op te staan en mee te doen. Vrede in onszelf is vrede in de wereld. De tijd is rijp om te durven, vind je niet? Je kunt je aansluiten, we kunnen elkaar versterken en vanuit onze eigen vrede de vredeswind laten waaien over de wereld.