Richtingaanwijzer

Richtingaanwijzer, korte reading

Samen met Anna bieden we je een korte reading (van 10 minuten) aan, de zogenoemde ‘richtingaanwijzer’. Je kunt je vraag stellen (via de mail of regelrecht aan Anna via de skype) en je krijgt antwoord in de vorm van een reading met behulp van engelenkaarten.

Iedereen heeft wel eens behoefte aan wat helderheid, een duidelijk antwoord, bevestiging of een richtingaanwijzer. Als je een bepaalde vraag hebt, ergens over twijfelt of je zorgen maakt, kan deze eenvoudige kaartlegging van Anna je enorm helpen. Zij verstaat de kunst om naar de kaarten te ‘luisteren’, bij haar hebben ze meer te vertellen dan alleen de boodschap die er op afgedrukt staat. Er zit een bepaalde energie in die zij voor jou vertaalt en dat biedt meerwaarde. Het vertelt je net die dingen, die je zelf even niet ziet.

Korte (engelen)reading van 10 minuten / één vraag: € 15,-
Vraag ‘m aan door ons een mail te sturen.

Deze korte en krachtige reading is speciaal voor iedereen die een prangende vraag heeft – wat betreft werkzaamheden of op lichamelijk, relationeel, psychisch of spiritueel vlak – en snel een antwoord wil om verder te kunnen.

Over Anna

foto AnnaAnna stemt zich met de engelen af op je Hogere Zelf, zodat het voor jou makkelijker is om keuzes te maken, te onderscheiden wat bij je past en wat niet, wat je uitdaging is of wat je (niet meer) nodig hebt.

Mocht je een uitgebreidere reading willen en meer vragen willen stellen, kan dat ook. Je ook kiezen voor een uitgebreide reading in een van de vormen, die Anna aanbiedt op haar eigen website.