Goed Nieuws, Youtube en abonnee worden…

Hier vind je  de playlist naar de 4 filmpjes van het gesprek met Eddy van Calster. In het vorige bericht ontbrak de link naar de filmpjes waar ik het over had. Helaas gaan die vaak niet mee in de mail. Dat is jammer! Daarom nog even deze toevoeging dus!

Wil je op de hoogte blijven van alle mooie, boeiende interviews, gesprekken, intentiesessies, channelingen, landschappen, wandelingen, verhalen… op mijn youtubekanaal? Je kunt je er op abonneren…  (als je nog geen abonnee bent!)

We werken achter de schermen hard aan een Goed Nieuws kanaal. Mocht je daar je bijdragen aan willen leveren, ofwel letterlijk ofwel door ons financieel, technisch of op andere manieren te ondersteunen, welkom!

Hier om te beginnen alvast de donatieknop daarvoor:

Dank!

 

 

Bevrijding…

Zal ik er een spannend verhaal van maken? 😉

In het diepste geheim reed ik onlangs naar Brussel! Ik had het tegen niemand gezegd. Wat voelde dat enorm bevrijdend. Zo heerlijk om mijn actieradius weer eens wat te vergroten… Dat je zo de grens over kon, nee maar… ik had het niet verwacht! Dat zegt allemaal meer over mijn gevoel dan over de werkelijke situatie.

We hadden het ons toch een jaar geleden niet voor kunnen stellen, hè? Dat we ‘opgehokt’ zouden worden als kippen, koeien of varkens? Daar ligt ook ‘het probleem’ trouwens voor mijn gevoel: Dat we zo omgaan met dieren, wezens met een ziel… met onszelf dus in feite, want alles is een geheel… (Ga maar eens communiceren met dieren, dan gaat er een wereld voor je open… de dieren hebben ons veel te leren over hoe we omgaan met het Leven. Ons boek daarover is nog steeds een ‘hit’… maar dat terzijde). Ik ging dus naar Brussel en dat voelde als een feest. Bevrijding…

Het was een verademing om Eddy te ontmoeten en te spreken. Een mooie man met een bijzonder verhaal. Zijn vrouw was omgekomen bij de bomaanslag op Zaventem. Dat was een ingrijpende gebeurtenis in zijn leven. Vanzelfsprekend. Toch zou het gesprek niet zozeer daarover gaan, want dat zou geen recht doen aan dat wat hij te bieden had. Wat doet het met een mens? Tja… dat hangt ervan af natuurlijk, hoe je in het leven staat. Is het niet altijd zo dat men er wijzer van wordt, van zulke ervaringen? Dat denk ik wel… Het leidt sowieso tot grotere bewustwording van wat het Leven is – en de dood – en wat niet. Bovendien geeft het je een soort ‘recht van spreken’… je weet waar je het over hebt. Als je weet waar je het over hebt, komt je boodschap duidelijker over, het is ‘echter’, het is authentiek. Geen geleende wijsheid uit boekjes of van horen zeggen. Onschuldig… noemt hij het zelf. Een boeiend gesprek – in vier delen – voor iedereen die zichzelf verder wil helpen op het pad der ‘Verlichting’… en een beetje de diepte in wil of durft te gaan.

Focus verleggen

Hoe gaat het met jou? Zorg je goed voor jezelf? Let je een beetje op wat je eet, of je gezond leeft en nog wel genoeg beweegt? Dat vraagt extra aandacht – merk ik zelf – nu sportscholen, yogalessen en sauna’s weer (nog langer) meegenomen zijn in de lockdown. Wandelen in de natuur kan natuurlijk nog wel en ook zijn er veel mogelijkheden om zelf thuis yoga of andere oefeningen te doen, maar dat vraagt wat meer discipline. Misschien gebruik je je tijd ook om wat meer te mediteren, te lezen of je eigen creativiteit tot uiting te laten komen? Ook dat is heel gezond…
Toch vraagt deze situatie nogal wat van ons allemaal om het vol te houden en de moed erin te houden, maar vooral ook om je niet mee te laten sleuren in de angst en zorgen (want dat is niet goed voor je gezondheid en welzijn). Het is van belang om te blijven vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en je te laten voeden vanuit ‘de bron’.

Het viel me op dat niet alleen het beleid, maar ook veel mensen nogal een kokervisie hebben, wat niet zo verwonderlijk is gezien de gestage stroom berichten over ‘de vijand’ die bestreden moet worden, namelijk het virus. Wat nu als we dat virus eens zouden zien als geschenk? Als mogelijkheid om te transformeren naar gezonde, krachtige en sterke mensen, meer in evenwicht met onszelf en de natuur? Als we eens zouden gaan bedenken hoe we ons leven op een meer natuurlijke manier kunnen invullen, met meer respect voor de Aarde, voor de dieren (!) en voor ons voedsel. Als we de omslag eens maken naar verantwoord leven en eten, puur natuur, geen bewerkte producten en overbodige gifstoffen? Dat zou nog eens een heilzaam pad zijn! Ik denk ook dat we die kant uiteindelijk ook wel opgaan, omdat dat de weg is. Moeder Aarde is zichzelf aan het herstellen en wat wij ook proberen te bestrijden, we zullen toch uiteindelijk in onszelf een omslag moeten maken. Ook geestelijk. Want bepaalde manieren van denken maken ons juist ziek en zwak. Het buiten onszelf zoeken naar oplossingen, liefde, kracht en vervulling… lost niks op.

Laten we onze gedachten eens opschonen en de focus verleggen! Naar binnen…. Dat is de uitnodiging in deze situatie. En zolang we dat niet doen, blijven we maar zoeken buiten onszelf, anderen de schuld overal van geven, in strijd met een virus of in strijd met de maatregelen, in strijd met elkaar… maar niets zal helpen.

De enige ware kracht is de Liefde en dat is God, dat is de bron en dat is de energie die je van binnenuit kunt aanboren, door in je hart aanwezig te zijn en te blijven. Het oordelen valt dan weg, je bent veel meer in het NU en in het NU is er geen probleem. Gisteren las ik ergens ‘In het Nu is geen pijn’, ook interessant. Ook pijn is een herinnering, die je in stand kan houden. Probeer het eens uit door met je aandacht helemaal aanwezig te zijn bij wat er NU is. Geen verzet, alleen maar laten zijn. Wat het ook is. Je zal merken, het zijn alleen maar gedachten die je er steeds weer uithalen. Gedachten die verhalen worden, waar je in gelooft. Laat ze eens los. Maak het eens leeg…

“Er is alleen maar Liefde en al het andere is verzet.” Dat zei Eddy van Calster, die ik het afgelopen weekend heb geïnterviewd. (Binnenkort zie je hem op mijn youtubekanaal verschijnen en volgende week zaterdag, 23 januari geeft hij een webinar) Wat een prachtig inzicht. Stel je voor: Alles wil naar je toekomen, alles wat je maar wenst en het enige wat je hoeft te doen is je verzet opgeven. Je gedachten (en oordelen) erover zijn een vorm van verzet. Gedachten halen je uit het Nu, voorkomen dat je je overgeeft aan dat wat Nu is, maar wat als je het Nu gewoon de kans geeft het zelf te regelen? Als je erop vertrouwt dat alles vanzelf gaat, dat het Leven zichzelf leeft, door jou heen en om jou heen? Dat vraagt vertrouwen, ja, inderdaad. Vertrouwen is een kracht. Vertrouw op je eigen kracht. Niet zozeer die van het ego, maar de Goddelijke kracht in jouzelf, de Liefde.

Dat werkt genezend, niet alleen voor jezelf, maar ook voor het geheel. Daarom nodig ik je uit mee te doen aan deze intentiesessie:

Contemplatie op weg naar Een Nieuw Begin

Geen idee of je het Youtubekanaal van Happy View volgt, maar hoogste tijd om ook hier eens even aandacht te besteden aan de ‘Contemplatie’… Zoals iedereen wel weet is dit een tijd van inkeer, advent, verwachting (kerst en nieuwjaar), naar binnen keren… Het Licht aan doen IN jezelf, als het Ware. Dit jaar nog meer dan anders…

De God in jeZelf wacht op je, roept, wil je voeden, koesteren, helen, opvrolijken, vullen…. vervullen….

De uitnodiging tot CONTEMPLATIE (meer over wat dat woord betekent hoor je in een van de filmpjes, nummer 6 geloof ik…) heeft te maken met ‘de Nieuwe wereld’ die op komst is en geboren wil worden…
Die mooie, nieuwe, prachtige schone, liefdevolle wereld bereiken we niet door te vechten met ‘het oude’, maar juist door onze aandacht te richten op ‘het nieuwe’ en het toe te laten… In de Stilte kan je ‘het’ ontvangen. Je kunt het voelen. Of zoals White Bull zegt: Downloaden… !

Voor wie het nog niet wist: Onlangs kwam er weer een nieuwe, prachtige & krachtige boodschap van White Bull, inmiddels hebben we daar ook de Nederlandse ondertiteling aan toegevoegd. Misschien is het jullie al opgevallen, maar iedere keer hoor je weer iets nieuws als je naar een boodschap van White Bull luistert. En je hoort ook nooit alles in een keer, omdat je precies dat oppikt wat op dat moment aansluit op jouw beleving. Ik raad je aan om er meerdere malen naar te luisteren. Al was het alleen al omdat het zo’n heerlijke energie is om in te baden… En omdat je iedere keer ook gevoed, ‘ge-uplift’ wordt door die energie. Je groeit ervan!

Als vervolg daarop is hier de serie ‘Contemplatie’, op weg naar een Nieuw Begin. Natuurlijk is ‘contemplatie’ bij uitstek iets om zelf te doen. Je keert naar binnen… Dit dagboek helpt je herinneren en geeft je wat mogelijkheden aan, onderwerpen om te contempleren… Enjoy… <3

Je kunt de aflevering in volgorde bekijken, maar ook los. Wat je wilt… 

 

Yoga voor innerlijke Vrede

In deze zeer uitdagende en extreme tijd is het van belang om goed voor jezelf te zorgen, genoeg te bewegen, zodat alle energie goed door kan stromen… Daarom wat simpele yoga-oefeningen, die tevens een goede richtlijn bieden voor het dagelijks leven.
Misschien denk je nog dat het van belang is om het druk te hebben, van alles te moeten, maar vraag je eens af: Wat is werkelijk van belang? Vrede in jezelf, want dat brengt Vrede in de wereld… 🙂

Wees de verandering!

Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn al eens aan het meten geweest. Toen kwamen we er op uit dat ‘het virus’ een bepaalde frequentie heeft en als je nu maar zorgt dat je zelf in je hoogste frequentie blijft, heb je er geen of nauwelijks last van. Je kunt je ook – los van de getallen – wel voorstellen dat je met een goed gemoed, vreugdevolle en Liefdevolle aanwezigheid vanuit het hart overal beter tegen bestand bent en ook een positieve vibe verspreidt, die gunstig is voor alles iedereen in je omgeving. Dat weten we toch allemaal wel? Het is ook heel logisch, nietwaar?

Toch blijft het een zeer hardnekkig verschijnsel dat mensen (ego’s beter gezegd) anderen graag willen blijven lastig vallen met onheilspellende boodschappen, waarschuwingen, scenario’s en vrij dwingende oproepen (zoals daar nu weer een nieuw verschijnsel opdoemt onder het motto ‘#datismijnzorg’…), terwijl dat averechts werkt. Wat denkt men daarmee te bereiken? Ik zou als antwoord daarop willen geven: #weetwatjecreëert

Ik denk dat dat nu onze leerschool is: Leren dat je zelf energie bent, energie verspreidt en dat het uitmaakt waar je de aandacht op richt en hoe. Wat wil je versterken? Besef wat je aan het creëren bent als ergens over klaagt, als je bepaalde rampscenario’s voeding geeft met je aandacht. Waarom zoek je het niet in jezelf? Waarom creëer je niet dat wat je WEL wilt? Onwetendheid?

Bij iedereen wordt er in deze tijd wel iets geraakt, we komen allemaal onszelf tegen in de zin van dat wat er nog getransformeerd wil worden, om te groeien in onze eigen kracht en Goddelijkheid, toont zich. Heb het lef om het heft in eigen hand te nemen en te gaan staan voor je eigen Waarheid. Loop geen anderen achterna. Wat is jouw diepste Waarheid? Waarom zouden we geen vertrouwen hebben in ons eigen weten? In onze eigen kracht? Als we ons dan zoveel zorgen maken, waarom zetten we dan niet de schouders eronder om gezamenlijk iets nieuws te creëren? Dat doe je simpelweg door de aandacht gericht te houden op wat je wel wilt, wat wel goed gaat, wat wel prettig is. Dat doe je door je bewust te worden van je eigen energie, je eigen trilling te verhogen en te mediteren bijvoorbeeld. Alles gaat over jezelf.

Vanuit frustratie creëer je meer frustratie. Je brengt jezelf daarmee in een lagere trilling en daardoor trek je nog meer aan wat daarmee resoneert. Je kunt je wel voorstellen dat dankbaarheid, liefde, vrede, vreugde, compassie en bewondering hogere frequenties voortbrengt toch? Is het dan een ander die jou iets aandoet? Of maak je je eigen keuzes? Dat is de vrijheid die je hebt…

Als we met z’n allen in zak en as, in de stress, in de woede, verontwaardiging of in angst en zorgen gaan zitten, wat voor een wereld creëren we dan?

In feite is het wel interessant wat er allemaal gebeurt, want ‘het virus’ is een tool, een instrument tot verandering. Om alles naar een hoger plan te brengen. Een hogere trilling van de Aarde, een hogere trilling in onszelf. Als je meebeweegt en meegroeit en opruimt wat je niet meer dient, het oude loslaat, oordelen en overtuigingen en allerlei ontevredenheid loslaat, wat blijft er dan over? Precies wie je bent. Dat heeft geen ‘verhaal’ nodig, geen excuus, geen rechtvaardiging. Val anderen niet lastig met je negatieve energie, met je ballast, met dat wat je in jezelf kunt opruimen. Waarom denken we dat we iets buiten onszelf kunnen aanspreken en veranderen, terwijl alles over onze eigen beleving gaat?

Hoogste tijd om te ontdekken wie je werkelijk bent! Kies voor je Ware Zelf, het hoogste in jezelf, de aanwezigheid vanuit je hart. Onderwerp je mind en je ego daaraan, laat het Goddelijke in jou toe, sta het toe door je heen te stromen en jou te verlossen van al die rommel. Laten we ophouden om nog meer ellende en narigheid te verspreiden. Wat in jou wil dat? Waarom? Let go….

Stem elke dag af op je Ware Zelf. Focus op een wereld die je zou willen zien, mooi, schoon, liefdevol, blij, vrij, prachtig, licht, … Kijk naar wat je WEL een goed gevoel geeft. Het maakt niet uit wat, dat kan een bloemetje zijn, een vlinder, een huisdier, een geurtje, muziek, maar wat het ook is, laat je ermee volstromen… Dat heeft effect op alles. Want alles gaat over energie…. Je kunt ervoor kiezen om afgestemd te blijven op het mooiste en het hoogste in jezelf en de ander. Dat heeft kracht. Veel meer kracht dan menigeen weet…

Wees de verandering die je wilt zien!

 

Mijn ochtendritueel & Jouw Keuze

Goedemorgen!

Is het niet heerlijk, elke dag een nieuw begin? Ik geniet enorm van mijn ochtendritueel. Soms duurt het de hele dag 🙂 Ik rek het…
Dat extra uurtje (wat natuurlijk maar kunstmatig is) komt me dan ook heel goed uit. Ik schrijf vooral in de ochtend. Dat geeft me inzichten, er is een enorme helderheid, inzichten willen opgeschreven worden, ook wel doorgegeven, maar vooral niet ‘gestoord’ door externe factoren. Een goede reden om het volgen en bekijken van social-media en andere berichten van buitenaf uit te stellen, evenals allerlei praktische to-do-zaken op mijn lijstje.

Schrijvers zitten vaak in hun eigen ‘bubbel’, niks mis mee volgens mij. Want zo creëren we wel een mooie nieuwe wereld, de wereld van onze dromen. Zeker nu, in deze tijd.  Het belang van dromen, idealen en wensen, intenties, is lange tijd afgedaan als ‘niet-realistisch’, omdat de Westerse wereld in een heel rationeel tijdperk was beland, waarin we dachten – een groot misverstand – dat alles meetbaar, verifieerbaar en bewezen moest zijn voor het bestond. Dat is niet waar. Alles begint als droom, als idee, als intentie. Daarna volgt de realiteit. Die wij dus zelf scheppen. Met onze aandacht, met onze focus en met het besturen van de energie.

Er waren altijd al mensen, boodschappers, die dat wisten. Einstein bijvoorbeeld. Of Jezus. Als alles energie is, is de discussie over wat wel of niet waar is, dus ook niet van belang. Het is maar net waar je in gelooft, wat je waar maakt. Daarom is dit een heerlijke tijd. Want we krijgen wat we ‘willen’, hoewel we ons vaak niet zo bewust zijn van wat we doen. De enorme chaos in de wereld heeft er alles mee te maken. Waar richten we de aandacht op? Wat versterken we daarmee? Meer dan ooit tevoren hebben we toegang tot allerlei informatie, dramatische berichten van over de hele wereld komen ons belagen. Daarin kan je keuzes maken natuurlijk, want je kunt je niet overal tegelijk mee bezig houden. De beste manier om om te gaan met ‘nieuws’ waar je niet blij van wordt, is onmiddellijk de omslag maken naar ‘wat wel?’ Formuleren van een intentie, dat gaat meteen aan het werk. Zo hebben we met z’n allen al heel veel wensen de lucht in gestuurd. Zelfs als je het niet bewust formuleert, gebeurt dat. Het leven nodigt je uit… Je Inner Being weet dat.

Vraag en het is gegeven!

En dan? Dan is het zaak om ‘het’ te ontvangen. Dat kan alleen als je je op een ander level begeeft. Niet op hetzelfde ‘level’ als waarop het ‘probleem’ zich bevindt… Dat kan dus alleen door je goed te voelen, door vrede te ervaren in jezelf, door vanuit het hart, ontvangend aanwezig te zijn. Je hebt het nodig om (weer) op dat level te komen, zodat je het kunt ontvangen, dat wat je gevraagd hebt, dat wat je wenst. En je zult versteld staan, want het universum komt met meer dan wat je zelf had kunnen bedenken… op manieren die je niet verwacht had. Vertrouw… en geef je daaraan over. Verheug je alvast!

Dat wat je verafschuwt, dat wat je zorgen baart, dat wat je vanuit je hart wenst, dat wordt altijd heel goed begrepen door je Ware Zelf. Het hele universum werkt mee aan de totstandkoming daarvan. Nu wij nog 😉

Hoe doe je dat? Door het ‘verhaal’ los te laten, het ‘oude verhaal’ vooral niet te blijven herhalen, er ook niet mee te gaan vechten (want dat versterkt en geeft het meer macht), maar je te focussen op hoe het voelt als het is zoals je het wenst. Wat is de essentie van wat je wilt? Dat is altijd zoiets als vrede, vrijheid, vreugde, Liefde, begrip, gemak, helderheid, gezondheid, schoonheid, rust, vertrouwen, rechtvaardigheid, veiligheid, gelijkwaardigheid, … En het goede nieuws is: Daar kan je je nu alvast op richten. Want als het jou lukt om je af te stemmen op dat gevoel, om het alvast te voelen… dan nodig je het uit er te zijn. En… ook dat kan je ‘bestellen’!

Je hebt het dus nodig om je goed te voelen om te kunnen ‘ontvangen’ (ofwel creëren)  wat je wenst. En het mooie is: je kunt dat in een ander onderwerp zoeken. Laat het onderwerp wat je zorgen baart even lekker links liggen, richt je op iets waar je blij van wordt. Bijvoorbeeld op een bloemetje, een bij, de zon, de zee, zet een fijn muziekje op, ‘pet your cat’… 😉 koester jezelf, eet lekker & gezond, lach en dans… voel je gezond en vitaal, geniet! Dan gaat de rest vanzelf mee bewegen….

Dat is het geheim! Ik deel het graag met je, want hoe meer blije en positieve mensen op de wereld hun aandacht nu richten op dat wat er is om blij mee te zijn, dankbaar voor te zijn en waarderen wat er is, in de natuur bijvoorbeeld…. die prachtige Moeder Aarde die ons voedt en koestert, hoe meer we ervan genieten en dankbaar zijn, zonder het allemaal te willen beheersen en controleren… hoe meer Liefde, hoe mooier en makkelijker de wereld zich beweegt naar deze nieuwe dimensie van Liefde en Licht, die we aan het betreden zijn.

Jouw keuze!

In welke wereld wil je leven? Dat is de vraag! Stel het je voor… droom ervan… voel het, geniet, ontvang… en laat je eigen ‘goed voelen’ vooral niet verstoren. De wereld die je waarneemt, de zogenaamde ‘realiteit’ is al verleden tijd. We creëren NU een nieuwe wereld.

Laat het niet afhangen van anderen, stop met het bekritiseren en zeuren en versterken van dat wat je niet zint. Stap mee naar een ander level, ga naar je hart en blijf aanwezig in je hart. Het hart oordeelt niet, is gewoon aanwezig in Liefde…

Fall in Love, stay there…. (Rumi)

 

Creëer vanuit je Innerlijke Kracht

Hoe maak je van de nood een deugd? Daarover heb ik het in mijn laatste youtube-filmpjes, we gaan er mee door de komende tijd. Hou de focus op (je-weet-wel) ‘WAT WEL‘… Dat is de kunst.

We worden uitgedaagd. Iedereen op z’n eigen manier. We komen allemaal onszelf tegen. Dat is ook de bedoeling, dat biedt de kans tot transformatie. Beweeg mee, wees bereid, kijk ernaar en keer vooral steeds opnieuw weer naar binnen…

Hoe het ook zij, wat er ook aan de hand is, hoe streng de maatregelen ook zijn, hoeveel angst je ook hebt, hoeveel woede, irritatie, onbegrip, of misschien gelatenheid, misschien depressiviteit, alles wat je tegenkomt, kom je tegen IN jezelf. Dat is de sleutel. Je kunt jezelf bevrijden.

Idealiter zou helemaal niks in de buitenwereld je uit je innerlijke rust en vrede moeten kunnen halen, maar keur jezelf vooral niet af als dat wel gebeurt. Dat is logisch en het is een kans tot groei. Kijk er naar en verzacht er in…. verzacht in alles….

Vandaag staat de energie van het zonneteken blauwe nacht centraal: “De Blauwe Nacht helpt je vandaag om het evenwicht in jezelf te vinden. Door innerlijk gecentreerd te zijn word je niet van je stuk gebracht. Vanuit innerlijke rust kan je naar je schaduwaspecten  kijken.”(www.kinweb.eu/dagenergie)

Het is hoe dan ook een tijd van gigantische transformatie, niet alleen vandaag. We staan op de drempel van een heel nieuw tijdperk. Een prachtig, liefdevol, fantastisch, harmonieus, warm, licht, gezond, schoon en vriendelijk tijdperk, waarin we elkaar eren en waarderen, maar vooral ook de natuur, Moeder Aarde en haar dierenrijk, plantenrijk, haar bodem, de oceanen en al het wonderbaarlijke Leven weer eren. Het Leven is heilig en wij zullen dat, linksom of rechtsom weer in ere herstellen, net als onze eigen natuur. Dat is nu aan het gebeuren. Hou daar de focus op… werk er aan mee. (EERHERSTEL, een nieuw begin)

Allereerst gaat het om onze eigen innerlijke transformatie. Alleen van binnenuit verandert de wereld. Dus… Gebruik elke gelegenheid om naar binnen te keren, kijk wat je tegenkomt, erken het en geef het de kans om te transformeren. Door het te zien, erin te verzachten, er doorheen te bewegen… Wat het ook is.

Het gaat nooit over anderen, het gaat altijd over jezelf. Wat in jou voelt zich (nog) niet vrij, (nog) niet veilig? Wat is nog niet in Liefde aanwezig? Waarin ontken jij jezelf (nog)? Denk je dat je zwak bent, denk je dat je afhankelijk bent, denk je dat je niet bent opgewassen tegen wat er allemaal plaatsvindt in de wereld momenteel? Hoeveel invloed laat je dat hebben op jouw innerlijke welbevinden?

Maak een keuze. Maak de keuze om in je Ware Kracht, je Ware Zelf aanwezig te zijn. Als je heel duidelijk JA zegt tegen je Goddelijkheid, je eigen kern, de Waarheid in jezelf, dan is het niet nodig om de strijd te voeren met anderen, dan ontwikkel je de innerlijke Kracht om positieve veranderingen te bewerkstelligen, ook in je omgeving. Je bent als de stralende Zon, onaantastbaar en pure Liefde. Concentreer je op je hart, vanuit je hart blijf je in je Ware Kracht aanwezig. Stel je voor hoe je alles om je heen verzacht met zonnestralen… Hoe je verzachting verspreidt…. Kijk dwars door alle verschijningsvormen heen, hoe lastig en (teneer)drukkend die ook zijn. Blijf geloven in je eigen innerlijke Kracht, want daar moet je het van hebben. Achter de wolken schijnt de zon… Focus daarop!

Weet dat je vele Divine vrienden hebt, die aan je zijde staan. Ze zijn er om je te versterken, via je hart ben je met hen verbonden.

Met z’n allen moeten we even ergens doorheen… door de ‘nacht’ als het ware, maar je hoeft je niet mee te laten sleuren de diepte in. Alleen vanuit onze eigen innerlijke Kracht creëren we een nieuwe wereld. Vanuit Liefde. En deze Liefde is genezend, verblijdend en creërend. Stel je voor hoe de ideale wereld er voor jou uitziet. Stel je voor hoe we samen lachen, dansen, blij zijn, genieten van het Leven. Hou dat voor ogen! En verzacht ondertussen in alles wat je tegen komt. Elke dag opnieuw. Tot je weer helder en krachtig voor ogen hebt wat je wel wilt.

Stilte helpt daarbij. Ik kies er zelf voor om geen discussies te voeren, want dat versterkt alleen de mind en het ego maar, wat precies is wat we niet nodig hebben. Waar het ook over gaat, blijf in je hart aanwezig en weet dat alles kan oplossen in het veld van Liefde. Stuur elk ongemak daar naartoe, geef de energie ergens van (van ongemak, van pijn, van verdriet, van woede, van irritatie of wat dan ook) de opdracht om te VERLICHTEN, weet dat je vanuit je innerlijke Kracht de macht in  handen hebt om energie te besturen. Stuur Licht en Liefde. Elke dag. Naar alles wat je tegenkomt.

Vertrouw daarop en vraag de hulp daarbij van je engelen, gidsen en meesters. Roep je eigen Goddelijke Kracht aan. Elke dag.

Dankjewel!

Bijgevoegd een intentiemeditatie die je hierin versterkt: