Ons bewustzijn groeit

Dit is een tijd waarin ons collectief bewustzijn enorm stijgt. In onderstaand filmpje zie je Gerrit Verweij, die gemeten heeft dat we nu in een stroomversnelling zitten. Dat betekent dat we daar ook individueel mee te maken hebben. We worden uitgenodigd om te groeien. Het verklaart waarom we allemaal precies dat in onszelf tegenkomen, waar naar gekeken wil worden. Precies zoals het virus bij iedereen weer verschillende verschijnselen geeft – of niet – zo komen we onze eigen onbewuste delen tegen. Vaak in de vorm van emoties, omdat dat nu eenmaal de ‘pointers’ zijn naar dat wat getransformeerd wil worden. De ‘fout’ die we vaak maken is dat we er hele verhalen van maken, emoties willen verklaren, onszelf daarin verdedigen of – ook dat – anderen ‘de schuld’ willen geven. We voelen ons slachtoffer, we willen het beter weten, we ervaren allemaal onze eigen ‘waarheid’, maar daarachter ligt een andere waarheid verscholen: De mind en het ego verdedigen zich en pogen zich staande te houden. Ervaar, neem waar en let go…
Neem elke dag even de tijd om bij jezelf na te gaan hoe je je voelt, waar je tevreden over bent, wat je voor jezelf kunt betekenen, hoe je meer van jezelf kunt gaan houden, jezelf en je eigen wensen en verlangens kunt honoreren en luister naar je eigen gevoel, zonder enig oordeel.

Elk gevecht is een gevecht tegen jezelf – ook al lijkt dat soms niet zo. Ook al lijken anderen ‘het’ gedaan te hebben. De buitenwereld spiegelt jou je eigen beleving. Wees alert. Vraag je af waar je gevoelens van onvrede vandaan komen. Wat geeft jou een gevoel van onmacht, bijvoorbeeld? Besef dan dat niets in de buitenwereld daar ‘schuld’ aan heeft, het is in jou. Je hebt je Ware Zelf misschien nog niet ontdekt of je hecht teveel waarde aan ‘de buitenwereld’, je geeft daarmee je kracht weg. De Ware Kracht ligt in jezelf. Dat kan je en mag je gaan ontdekken. Alle ‘verhalen’ van de mind houden je daarvan af, maken het ingewikkeld en afhankelijk van anderen. Je hebt de goedkeuring van anderen niet nodig, je hebt zelfs geen liefde nodig van anderen. Je hebt de Liefde in jezelf nodig, de Liefde die je bent. Vanuit Liefde is er heelheid, vanuit Liefde is alles mogelijk. Vanuit Liefde accepteer je jezelf helemaal zoals je bent en kan alles transformeren. Je bent Liefde. Wees bereid, zeg ‘Ja’ tegen je Ware Zelf en laat je leiden door Liefde…

 

 

Sta op in je eigen Kracht

Belangrijke boodschap! Weet je wat ‘wakker worden’ betekent?

Het gaat nooit over de situatie op zich, maar om je gedachten erover. Neem je gedachten en gevoelens waar en laat ze oplossen in het veld van Liefde & Licht. Kom in je Kracht. De Ware Kracht vind je IN jezelf. Het beste medicijn is afgestemd zijn op de Waarheid in jeZelf. Jezelf zijn betekent dat je je goed voelt.

Belangrijke boodschap: Het ‘Wakker worden’ gaat over beseffen wie je werkelijk bent, niet over strijd of oordelen of slachtofferschap. Angst is geen kracht. Zorgen verzwakken je. Alles buiten jezelf is een spiegel. Geef het niet zoveel macht… Want je versterkt dat waar je tegen vecht. Je brengt het in de ‘realiteit’ die je waarneemt als je het erkent. Het is belangrijk om te beseffen dat wat je triggert in de buitenwereld je iets over jezelf te zeggen heeft. Wat in jou wil nog gezien worden? Wat is nog niet in vrede? Maak jezelf vrij! Daarmee help je de wereld als geheel naar een hoger plan. Vanuit je Ware Zelf, vanuit je hart, ben je vele malen sterker dan talloze mensen in angst of pijn, woede of andere lagere frequenties. Liefde geneest en los op… Wees je bewust.

‘Eerherstel – Een nieuw begin’ is hier verkrijgbaar: https://www.happyviewshop.info/collec…

De Opstanding en het Leven…

Wat de omstandigheden ook zijn, een ZALIGE Pasen gewenst!
(stukje uit de nieuwsbrief, de rest zie en lees je hier)

Je goed voelen is het allerbelangrijkste Nu

Als je je goed voelt, gaat alles makkelijker, meer vanzelf en stroomt de energie door je heen, waardoor je gezond blijft. Angst en zorgen zijn niet goed voor je. Het is voor iedereen een uitdaging om ondanks alle onrust om je heen of in je gedachten ‘naar binnen te keren’, om de rust, de vrede en het vertrouwen in jezelf te bewaren of te hervinden.

“Ik Ben de opstanding en het Leven,” zei Jezus en die uitspraak is wel erg toepasselijk op dit moment. Niet alleen omdat het Pasen is. Het heeft een immense spirituele betekenis. Mooi om daar juist nu eens bij stil te staan. Waar vind je je werkelijke kracht? So within, so without…

Samen met Els Schoenmaker heb ik afgelopen vrijdag twee yogalessen opgenomen in het bos, die iedereen makkelijk thuis kan doen. Een les stoelyoga en een yogales op de mat. We hopen van harte dat het je helpt om ontspannen en in goede conditie te blijven!

“This is a great chance given to humanity to awaken in their True Power: the realisation that you are a part of God.” White Bull

“Ik ben de Opstanding en het Leven.” Moge het je inspireren deze Pasen!

 

Stay Strong!

Het kan gebeuren hè, dat je mind en/of je ego opspeelt in zo’n periode van enorme bewustzijnsgroei. dat is wat momenteel gaande is: Een enorme instroom van hoge energiefrequenties, Goddelijk licht, Goddelijke Liefde en alles wat daar niet mee strookt komt op. In onszelf en in de wereld… Het is een gigantische bewustzijnssprong die we nu meemaken op aarde. Nog nooit eerder gebeurd. We bewegen ons nu naar het level van Eenheid. Van de driedimensionale werkelijkheid, zoals die door velen wordt ervaren, de dualiteit naar een hoger level, de vijfde dimensie. Meebewegen, tijd en rust nemen hiervoor, goed eten, bewegen en genoeg drinken… Maar vooral ook letten op je gedachten. (zie filmpje en luister ook naar de boodschappen van WIJ, via Inge hierover!)

 

 

Die overgave….

Hallo lieve mensen, hoe gaat het met jullie? Lukt het een beetje om het hoofd koel te houden? Het is voor iedereen overweldigend wat er allemaal gebeurt en het is voor iedereen nu de kunst om goed bij zichzelf te blijven. Wat is dat eigenlijk, bij jezelf blijven? Simpel gezegd is dat: In je hart aanwezig blijven, in het moment, afgestemd op je Ware Zelf, de Goddelijkheid in jezelf: De Stilte, de Vrede en zelfs de Vreugde kan je in jezelf vinden. Daar ligt je Kracht. En die Kracht is sterker dan wat dan ook. Het is een Kracht die transformeert en die je beschermt. Ja, ook tegen ziekte… en ander onheil. Eén mens afgestemd op zijn Ware Zelf is krachtiger dan velen die vanuit angst en zorgen leven. Vanuit je Ware Zelf creëer je meer rust en vrede op de wereld.

Velen van ons waren al voorbereid op het grote proces wat nu aan de gang is. Dat was slechts een ‘warming up’ hoorde ik White Bull zeggen. De tijd is nu gekomen om in je eigen Waarheid op te staan. Sommigen denken dat dat een Waarheid is waarin we volop moeten protesteren tegen ‘de macht’ of vechten tegen een virus of de strijd aangaan met ‘dark forces’… Maar: strijd is dualiteit. Waar je mee vecht versterk je. Dat wil niet zeggen dat we ons alles maar moeten laten wijsmaken en braaf de leiding moeten volgen. Vanuit angst ben je manipuleerbaar, dat is waar. De kunst is om waar te nemen dat alles wat is gebaseerd op angst niet de Waarheid is.

De Waarheid is Liefde. Waar Liefde is, kan geen angst zijn. Liefde is de enige transformerende kracht. 

Natuurlijk, zodra de orde verstoord  wordt, ontstaan er allerlei verhalen. De mind zoekt verklaringen, schuldigen, boosdoeners en wijst graag buiten zichzelf. Mensen tikken anderen graag op de vingers, terwijl ze vergeten naar zichzelf te kijken. Dat alles is steeds opnieuw weggaan bij jezelf. Pas op voor al die verhalen. Neem ze waar, maar neem ze niet voor waar aan. Verhalen gaan zichzelf waarmaken…

Focus. Dat is belangrijk. Focus op die mooie nieuwe wereld, die in aantocht is. Focus vooral op je goed voelen. Want hoe beter jij je voelt, hoe meer je in je kracht aanwezig bent, in de Liefde, hoe meer positieve invloed je hebt op het geheel. Als je goed voor jezelf zorgt, als je je goed voelt, dan gaat alles makkelijker. Vanzelf.

Zoek de Stilte op. De Stilte is God. Er staat niets tussen jou en God in, behalve een gedachte… of niet dus. Je bent deel van het Goddelijke. En het mooie daarvan is, dat het helemaal geen lange weg hoeft te zijn. Het kan elk moment. Die overgave.

Je laat al die verhalen even voor wat ze zijn en je keert naar binnen. Naar de ruimte tussen of achter al die gedachten. Die gedachten zijn niet wie je bent. Gedachten kan je kiezen. Je kunt je gedachten zo kiezen dat je je beter voelt. Niemand bepaalt voor jou wat ‘waar’ is en wat niet. Dat weet je alleen zelf. Diep in je hart ligt jouw Waarheid in alle Stilte op je te wachten… Daar is het goed. Veilig. Fijn. Ruim. Vreugdevol. Vredig.

Het beste advies wat ik je kan geven is om je daar te begeven. Het maakt je sterk, opgewassen tegen alle eventuele invloeden van buitenaf. ‘Je kunt geen twee meesters tegelijk dienen,’ herinner ik mezelf voortdurend. Het is of de zogenaamde ‘waarheid’ in de buitenwereld, die je naar beneden sleurt of de Waarheid in jezelf. Je wordt een met dat waar je je aandacht op richt. Waar je je aandacht op richt kan je zelf kiezen. Daarom ben je geen slachtoffer. Je bent een meester als je deze meester in jezelf eert en erkent.

Ik heb de afgelopen tijd veel filmpjes gemaakt, waarin dit op verschillende manieren aan de orde komt. Maar eigenlijk had ik al eerder die boodschap. Ook filmpjes van 3, 4 jaar geleden (van toen we te maken hadden met terrorisme) zijn weer actueel. Mijn boek is ook actueler dan ooit…

De werkelijke Waarheid verandert niet, omstandigheden veranderen. Het leven verandert in z’n vorm, in al z’n uiterlijke verschijningsvormen, maar de essentie verandert nooit. Die is er, was er en zal er altijd ZIJN. Als je ‘m gevonden hebt – in jezelf – hoef je nooit meer ergens bang voor te zijn… 😉

Thank you!

Wees Mild, verzacht

‘De wereld vertraagt’, kwam in me op toen ik vanmorgen onderweg was – want tegelijkertijd met al die maatregelen gaan we ook langzamer rijden op de snelwegen… het heeft wel wat! Vertraging, naar binnen keren, bewust worden…

Geen enkele cursist had zich afgemeld en ook wij hadden geen enkele behoefte gevoeld om het af te blazen. Een prachtige groep mensen bij elkaar om te leren communiceren met dieren. Het zonnetje scheen en het voelde goed, heel goed zelfs! We begroetten elkaar met een lichte buiging, namasté!

Ik voel – vreemd genoeg – nu een enorme blijheid en dankbaarheid. De wereld verandert. NU. Het is zover. De grote transformatie is ingezet, geen ontkomen meer aan.  Het is simpel: Kies voor liefde boven angst. Dat voelt goed en sterk. Liefde is sterker dan wat dan ook. Verzacht. Wees mild. Ook ten aanzien van al diegenen die nu bevangen zijn door angst en zorgen. Blijf mild aanwezig en aanschouwen, straal rust en Liefde uit. Dat is wat er nu nodig is.

In de eerste plaats gaat het om onszelf nu: Dat wat er nog in ‘angst’ verkeert in jou, komt op, kijk het aan en laat het gaan. Laat de Liefde het overnemen. Laat los, blaas uit, roep je eigen ‘Ware Zelf erbij en de hulptroepen (dat kunnen zijn: engelen, gidsen, krachtdieren, voorouders, God, Divine Mother, Jezus, Maria, noem maar op… wat voor jou ‘dichtbij’ voelt), die altijd paraat staan om je te helpen. Ze zijn er, juist nu. Zeker nu. Om je bij te staan en te adviseren. Ze zijn dichtbij, bereikbaar, toegankelijk, zodra jij ‘JA’ zegt.

Dat is waarom het ook door ‘moest’ gaan, deze cursus vandaag, want dat is wat we doen: We leren iedereen te vertrouwen op die Kracht, die toegang die je hebt in jeZelf, goed in de verbinding te geraken en te blijven met jeZelf. Van daaruit kan je communiveren met dieren, maar belangrijker misschien nog wel: Daarmee boor je je eigen Kracht aan. En we leggen de nadruk op gronden, aarden. Dat heb je nodig. Niet alleen voor het communiceren met dieren, sowieso! Zeker nu. Goed gegrond/geaard zijn is goed bij jezelf en in je eigen verbinding, dus Kracht blijven.

Lieve mensen als je twijfelt, ga wandelen, ga lekker lopen, bewegen, dansen, voel je lichaam. Blijf vanuit je hart aanwezig. Laat dat je enige intentie zijn. Verzacht… Verzacht naar jezelf toe en naar elkaar. Geen oordelen, wees mild. Geen gevecht, wees Liefde. Daarmee redden we het. Echt! DE wereld… die mooie nieuwe wereld, die schone wereld, die vredige wereld, die prachtige Aarde. Moeder Aarde….  zij voedt ons en ze eist ons nu op, met hart en ziel. Ze voedt ons. De natuur geneest…

Merk hoe het werkt met je Levensenergie!

Wat haalt jou uit je kracht? Dat kan je voelen. Toch gaat het meestal ongemerkt. Dus is het de kunst om op te letten. Het is slim om keuzes te maken in waar je je aandacht aan besteedt en waar je je aandacht vanaf haalt. Richt je je op zorgen, op problemen en op ellende, dan kan je voelen hoe verlammend dat werkt. Je voelt als het ware hoe het je energie opslurpt. Dat klopt. Dat gebeurt ook.

Je levensenergie gaat lekker stromen als je blij bent, als je geniet, lekker bezig bent met iets wat je ‘hart’ heeft… als je wandelt en mooie bloemetjes, leuke katten, honden of witte veertjes tegenkomt 😉  (Wie mijn ‘dagboek van een Wonder’ op Youtube volgt, weet waar ik het over heb…)

Je levensenergie stagneert als je vanuit angst binnen blijft, bang bent om besmet te worden, angstvallig alle contacten vermijd, op de voet het nieuws volgt over het aantal nieuwe Corona-gevallen … Even een vraagje aan de mensen die dat bijhouden: Weten jullie ook hoeveel patiënten er al genezen zijn?

Anyway, ik bedoel maar: let er op! Let erop dat je in je kracht blijft. Dat is vanuit je hart aanwezig zijn. Dat is de Kracht in jezelf ervaren. Dat is weten dat je een grote, wijze Zelf hebt, die jou voedt en voorziet van wat je nodig hebt.

Het mooie van dit moment (van elk moment eigenlijk, maar nu wordt het alleen maar duidelijker) is dat je zo goed het verschil kunt merken. Wie z’n immuunsysteem een boost wil geven, doet er goed aan te mediteren, te lachen, te bewegen, de natuur in te gaan en zich heel bewust af te stemmen op het hart.

Liefde is de andere kant van angst. De angst is te bestrijden door in Liefde aanwezig te blijven. Vertrouwen is een Kracht, vertrouw op je Zelf en op je eigen Kracht!

Welkom om deel te nemen aan onze intentiesessies, die je iedere keer weer een flinke boost geven. Hier de intentiesessie van gisteravond en aansluitend de gechannelde boodschap van WIJ (door Inge) met een belangrijke mededeling voor alle Lichtwerkers…