In ERE Hersteld

Boekpresentatie 25-02-2018

LOVE YOU ∞ THANK YOU!
DE EER IS HERSTELD!

Happy View ∞ Utrecht
∞ ZONdag 25 februari ∞
∞ Happy View: www.happyview.info

Iedereen die aan de wieg stond van dit Nieuwe Begin en er deel van uitmaakte, geholpen heeft, bijgedragen in welke vorm dan ook, intenties heeft gestuurd (!), ter plekke, vooraf of op afstand heeft meegedaan, om het nog maar niet te hebben over de onzichtbare wereld die zo voelbaar aanwezig was: Ontzettend bedankt!

EERHERSTEL in de schaal vol intenties: EERHERSTEL voor alles….

FLOWER OF LIFE

Geheel in de stijl van de ‘Flower-of-Life’, passend bij het concept wat zich hier toonde, zie je hier wie er waren en waar je iedereen kunt vinden op het wereldwijde web! Wil je zelf ook genoemd worden in deze lijst, stuur je gegevens even door, dan vul ik deze lijst aan met jou!

Gezamenlijk vormen we de bloemen!
Laat alle bloemen bloeien…. dat is goed voor de bijen! 😉
Bevruchting, bestuiving, laat je inspireren!

∞ ∞ ∞

In de Bespiegelingen en de vlogs volgt de komende periode vast en zeker uitgebreid verslag van dit geweldige ‘Nieuwe Begin’ wat we gezamenlijk sterk en krachtig neergezet hebben en zullen nieuwe (gezamenlijke) activiteiten aangekondigd worden. Natuurlijk verschijnen hier ook de foto’s en het gefilmde materiaal van deze dag! Hier alvast een preview van de boekpresentatie:

Onthulling…  EERHERSTEL 25-02-2018

∞∞∞∞∞

Het boek ‘EERHERSTEL, Een nieuw begin’ is verkrijgbaar in de winkel van Happy View: www.happyviewshop.info
Evenals BIJvoorbeeld de dvd over de bijen en over het Bijenlint in Zutphen. Wil je ook meedoen met het Bijenlint? Hier kan je alle informatie vinden: www.zutphenbijenstad.nl

Weet je dat de bijen lemniscaatvormen vliegen als ze elkaar ‘vertellen’ waar bloeiende bloemen te vinden zijn?

Piek Stor, dierentolk en medebestuurslid van Happy View, vertelde ons over de bijen. In Zutphen is zij een van de initiatiefnemers van het Bijenlint en ook op landelijk niveau is zij betrokken bij de inspanningen die voor de bijen en ten aanzien van groter bewustzijn over het belang van de bijen worden gedaan. Piek is hier te vinden: http://piekstor.nl/ (ook voor gesprekken met je huisdier!)

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Van ik naar…. WIJ

Happy View werkt al jaren samen met WIJ en Inge De Smedt & Jan Ceulemans van www.WIJ.world zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van allerlei activiteiten en vervullen bovendien een stimulerende en ondersteunende rol, zowel op de voorgrond als op de achtergrond. In het boek ook (delen van) channelingen van Inge, zoals zij ook tijdens de presentatie van het boek deed namens ‘WIJ’. Inge geeft op aanvraag ook persoonlijke boodschappen door.
Jan Ceulemans heeft zich inmiddels ontpopt tot ware cameraman, zoals jullie gezien hebben. Ik ben zeer blij dat hij die taak op zich wilde nemen! Tevens blijkt hij een begenadigd speecher, al wist hij dat zelf nog niet. Heel hartelijk dank voor je mooie woorden ter aankondiging van het boek Jan! Ik voel mij zeer vereerd 😉

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

WIJ waren te gast bij: Vredescentrum EMMA.
Centrum Emma, Cremerstraat 245/247, 3532 BJ Utrecht met Olav Meijer, Alma Inkary, Floris Methorst

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Ho’oponopono
Het Ho’oponopono-ritueel werd uitgelegd en begeleid door Lydia Jacobs, uit België, Balen.
Je kunt ook weekendworkshops Ho’oponopono volgen bij Lydia. “Dankzij deze eenvoudige methode heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben en heb ik geleerd om zelf mijn verantwoordelijkheid te nemen voor alle problemen die ik had in mijn leven. Ook heb ik vele wonderen kunnen aanschouwen in het leven van andere mensen. En daar wil ik graag nog een lange tijd mee doorgaan. Iedereen steunen die op het pad van bewustzijn is gebracht. Het vraagt moed om aan jezelf te werken, maar het is het mooiste cadeau dat jij jezelf, je familie en de wereld kan geven.”

∞ ∞ ∞ ∞

MANTRA’S zetten je in vuur en vlam 😉
Gaté gaté – para gaté – para sam gaté – Bodhisvhana
www.healingmantras.nl
Bas Brand Heek begeleidde ons samen met Cor en Danielle bij het zingen, voelen en ervaren van de mantra’s. Door het zingen van bovenstaande woorden, laat je automatisch alles (uit het hoofd) los, waardoor de weg weer vrij is voor ‘Een nieuw begin’.
Het gezamenlijke veld van de Eenheid is voelbaar, van waaruit we zo krachtig gezamenlijk intenties hebben gestuurd en onszelf en anderen ‘geheald’, ofwel: teruggebracht naar onze oorspronkelijke staat van ZIJN!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Zoek je een oppas voor je huis en je huisdieren? Anja Dus!
Anja Duijves is dierenoppas.
Haar verhaal is een mooi voorbeeld van hoe de weg zich vanzelf wijst als je gehoor geeft aan de roep van binnenuit. Als je maar vertrouwen hebt en het ‘plan’ zich laat ontvouwen….

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Evelien op weg: “Follow my sun wherever it will take me”
Onze fotografe, die de dag gevangen heeft in een serie prachtige plaatjes (die zullen we nog zien!) is Evelien Buynsters. Ook Evelien besloot om het pad van haar hart te gaan volgen en daarin vond zij de vrijheid, die ze zocht. Op haar website doet zij – met foto’s en geschreven teksten verslag van haar reis door het leven. De natuur en mensen fascineren haar, zij let op details, en met haar open mind en grote nieuwsgierigheid weet ze door te dringen tot de kern van waar het over gaat. We gaan nog veel van haar horen!

∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Voel het, zie het, hoor het, proef het, ervaar het…
samenspel-natuurlijk.nl
Buiten vroor het, maar Magda Bannink daagde ons uit… om met blote voeten het grasveld te betreden! Ze gaf ons zo een mooi voorproefje van de manier waarop zij werkt als natuurcoach bij Samenspel-Natuurlijk! Zij geeft ‘natuurbelevingen’ aan kinderen, maar ook aan volwassenen, die ze begeleidt bij het ontdekken van hun eigen kracht en kennis laat maken met de gezamenlijke kracht. Een prachtige methode om teams te smeden! Ook individuele wandelingen (beleven van de natuur, ervaren, luisteren, voelen) staan regelmatig op haar programma. Magda is iemand, die echt een voorbeeld is van het werken op ‘de nieuwe manier’.

∞ ∞ ∞ ∞

THEATER!

Achter de schermen werd ik even ‘in de sluiers gehuld’ door Ina Geisler, theatervrouw en poppenspeelster – je ziet in deze vlog hoe we op het idee kwamen, maar ook vooral hoe Ina werkt.
Aldo theater

En dan…… last but not least:

De bevrijding!

Jeanne Lendfers wijdde ons in in de derwisjdans, die eigenlijk meer een vorm van gebed is, maar tegelijkertijd ook juist de vreugde van het één worden met het Goddelijke (in jezelf!).
Meer informatie op haar website INNE

Ik heb in mijn boek geschreven over de documentaire die ik over dit onderwerp maakte: Waar zijn de vrouwen gebleven?
De documentaire zie je hier.
Dit was slechts een korte kennismaking, maar we gaan een keer een dagworkshop organiseren, doe je dan ook mee?

RUMI

De derwisjdans is bekend geworden door Rumi, maar bestaat al veel langer. Rumi vervult ook een hoofdrol in het boek.
Toen ik deze documentaire maakte, hoorde ik dat Rumi in Konya op straat danste en iedereen uitnodigde om mee te doen. Dat beeld is op mijn netvlies blijven hangen, dat is een…. intentie!

Tot slot citeer ik nog even Rumi:

Come, come, whoever you are. Wanderer, worshiper, lover of leaving.
It doesn’t matter. Ours is not a caravan of despair.
Come, even if you have broken your vows a thousand times.
Come, yet again, come, come.

There is a field, beyond right-doing and wrong-doing, I meet you there!

Tot de volgende keer!
Petra

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten, kan je je inschrijven op de nieuwsbrief (pagina contact) of abonneren op de Bespiegelingen (linksonder op deze webiste)

Het youtubekanaal van Happy View
Als je ons een plezier wil doen, word abonnee en geef het door aan mensen die interesse hebben, we hebben namelijk minimaal 1000 abonnees nodig om door te kunnen gaan en dit kanaal uit te bouwen tot een waar ‘Goed Nieuws’ kanaal!
Dat combineren we ook met gezamenlijke intenties voor de wereld!


Doneren om nog veel meer van dit soort activiteiten mogelijk te maken of BIJvoorbeeld de herdruk van ons dierenboek ‘In de Stilte hoor je alles’ mogelijk te maken, nieuwe films, filmpjes en/of interviews te kunnen maken, wie weet ook met jou (?!) kan en mag ook altijd: NL50TRIO0390912727 tav Happy View, Utrecht.

Wie weet… werkt het wel hetzelfde als met intenties! 😉 Let’s try and find out! DANK!