Gezamenlijk intenties sturen

Gezamenlijk intenties sturen heeft kracht. We versterken elkaar en de intenties door het samen te doen. Dat kan op verschillende manieren. Eigenlijk doen we het zelfs altijd al, al dan niet bewust! Maar daar gaat het dus: Dat we ons daarvan bewust worden, want onbewust ‘wensen’ we nogal wat ‘problemen’ en ‘ellende’ door onze aandacht daarop te richten. Als we focussen op de oplossingen – ook al weten we niet hoe – en op wat we WEL willen, heeft dat veel meer kracht. We voelen ons zelf ook meteen stukken beter en we hebben dan ook positieve invloed op situaties, anderen en onszelf.

Je kunt een intentiegroepje vormen (zie Lynne McTaggart hierover op youtube) en gezamenlijk op hetzelfde moment afstemmen op bepaalde intenties, die je vooraf hebt benoemd. Je stuurt intenties altijd vanuit je hart, vanuit een meditatieve staat van zijn, wat alleen maar wil zeggen: Niet zozeer met de mind. Iedere groep heeft zo z’n eigen werkwijze en vindt hierin z’n eigen weg. Hoewel Lynne McTaggart wel duidelijke richtlijnen biedt. Het is altijd goed om bij jezelf – de groeps leden – te beginnen, omdat je vanuit je eigen kracht meer kunt bewerkstelligen voor de wereld. En omdat alles over jezelf gaat! Het sturen van intenties voor anderen heeft altijd een positief effect op jezelf.

Er valt nog veel meer te zeggen over het sturen van intenties. Je kunt op het youtubekanaal van Happy View alles vinden hierover: interviews met Lynne McTaggart en Hans Andeweg, maar ook een playlist, zodat je zelf mee kan doen.

Ook als je zelf een filmpje wilt laten maken door Happy View over je bedrijf, een project, een doel, een missie, een ideaal of wat dan ook, kan je bij ons terecht. Het voordeel is dat dit filmpje dan ook mee gaat in de intenties! Voor interviews geldt hetzelfde. Informeer naar de mogelijkheden: info@happyview.info

Van harte welkom om abonnee te worden op de youtubepagina van Happy View!