Activiteiten

There is a field, beyond right-doing and wrong-doing, I meet you there!
RUMI

15 december 2018: Themadag DIEREN & EMOTIES

meer informatie vind je hier
met Piek Stor & Petra Maartense
inschrijven kan HIER
(maak een keuze: middag of hele dag)

Cursus dierencommunicatie:
22 december 2018, 19 januari 2019
in Zutphen

meer informatie over de cursus dierencommunicatie vind je hier.

Wil je ook in jouw omgeving iets aanbieden rond het thema ‘EERHERSTEL’, neem dan contact op met Happy View: info@happyview.info

EERHERSTEL

Boekpresentatie, intenties, Ho’oponopono (een ritueel en uitleg/opmerkelijke resultaten), nieuws van en over de bijen, de kracht van de natuur, interviews, mantra’s, dans, vuur en spirit!
Hier vind je een overzicht van de diverse deelnemers en betrokkenen met achtergrondinformatie en websiteadressen.

EERHERSTEL

Naar aanleiding van het boek ‘Eerherstel, een nieuw begin’, hebben we het over het belang van intenties en ‘Goed Nieuws!’ en waarom het onszelf en de wereld helpt om onze aandacht te richten op wat wel goed gaat, wat er wel is, hoe we het voor elkaar kunnen krijgen om daadwerkelijk een mooiere wereld te creëren voor mens en dier en natuur en dat het mogelijk en nodig is om onszelf en elkaar in ere te herstellen. En dat gaan we ter plekke dan ook doen!

Lezingen White Bull

20150723_171801-1WHAT IS THE WORLD COMING TO?

“What Is world coming to?” is an often asked question when humanity becomes ones again confronted with crises that can shake our faith and awaken our deepest fears for the future. White Bull will share the perspective of the non-physical world on what is now taking place on planet Earth how it fits in with the predictions of the approaching Golden Age, and how best to live through such times of change. There will also be an opportunity to ask White Bull questions.

“Jullie spreken graag over ‘de andere wereld’ alsof wij ‘Spirits’ ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn.
Er is geen onderscheid. Er is Eenheid.”

We houden je hier op de hoogte van nieuwe lezingen van Ian Graham/White Bull, zodra die weer gepland zijn.

Het boek ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder, de essentie van White Bull’ kan je hier bestellen.