Samenwerking

In de nieuwe wereld is genoeg ruimte voor iederePetra-Maartenseen om z’n dromen waar te maken en we kunnen elkaar daarbij van dienst zijn. Door samenwerking bundelen we de krachten. We vullen elkaar aan. Iedereen heeft z’n eigen talent, z’n eigen specifieke rol in het geheel. Die samenwerking is de bedoeling. Niemand ‘werkt’ alleen in z’n eigen belang, we zijn er om het met elkaar te doen en samen eruit te halen wat erin zit, samen naar een ‘hoger plan’ te bewegen: Een mooie nieuwe wereld.

“Het beste zien in de ander en in de wereld, is het beste naar boven halen. Ook in jezelf.”        Petra

Happy View is een samenwerkingsverband. Zonder samenwerking komt er niets tot stand. De bijen zijn ons voorbeeld: Samen werken aan een groter doel. Voorbij ons eigen belang. We zijn een geheel. Over en weer ‘bevruchten’ we elkaar en ontstaan er nieuwe producten. Alles sluit op elkaar aan.

Piek StorPiet-Stor

Piek Stor communiceert met dieren. In het boek ‘In de Stilte hoor je alles’ komen vele dieren aan het woord, huisdieren, maar ook vrije dieren. Dieren hebben ons een enorme wijsheid te bieden. Ook onze eigen huisdieren. Vaak zijn zij een spiegel voor ons. Neem eens een kijkje op haar website. Daar kun je ook vinden hoe je een afspraak maakt voor een gesprek met jouw dier.

Piek Stor

Ian GrahamIan-Graham-NW

Ian Graham channelt al meer dan 30 jaar White Bull. We maakten met hem het boek ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder.’ Voor persoonlijke channelingen kan je bij Ian terecht, maar ook voor bijzondere reizen. Lezingen van Ian en White Bull kunnen op aanvraag worden georganiseerd. Informeer bij Happy View naar de mogelijkheden.

Ian Graham & White Bull

Jitske Vossebelt

Jitske geeft readingen, waarin je helderheid en concrete antwoorden krijgt op jouw levensvragen, uitdagingen en persoonlijke missie. Een persoonlijke reading in levende lijve kan je hier boeken.

Inge De Smedt

Inge-De-SmedtVia Inge  kan je persoonlijke boodschappen ontvangen. Je kunt vragen stellen, maar ook gewoon kijken wat er voor jou komt. De boodschappen geven je healing, kracht en vertrouwen.

K-E-T-E-NKETEN

KETEN is de ontwerper voor Happy View. De boeken en dvd’s die wij uitgeven hebben een herkenbaar ontwerp, afgestemd op de inhoud.

KETEN ontwerpt boeken, affiches, brochures, folders, websites – alles. Voor bedrijven, culturele instellingen en (semi-)overheid.