Een meditatie voor jou!

Deze meditatie gaat je leven veranderen. Dat durf ik zomaar te beweren. Zeker als je hem regelmatig doet, elke dag bijvoorbeeld. Dan blijf je in je kracht, in de flow, in de Liefde aanwezig en er lost vanzelf van alles op. Vanuit het eenheidsniveau, vanuit vreugde, Liefde en kracht intenties sturen heeft en geeft een enorme kracht. Je kunt je eigen intenties en je intenties (wensen) voor anderen of voor de wereld ‘inpassen’ en er is alle ruimte om je aandacht daar op te richten. Formuleer ze positief, focus op de meest wenselijke uitkomst voor iedereen. Dan gaat het vanzelf in werking….

De meditatie begint op ± 9 minuten en duurt ongeveer 15 minuten. We hebben hem afgelopen dinsdag opgenomen tijdens de intentiesessie met (een deel van) onze intentiefamily, waarover ik vooraf eerst iets vertel. Mensen die zelf een intentiegroepje hebben, kunnen deze meditatie ook gebruiken. Onze intentiesessies hebben een geheel ‘eigen’ vorm gekregen omdat Inge de gezamenlijke meditatie voor het sturen van intenties inleidt en op die manier krijgen we begeleiding en aanwijzingen. De kracht is goed voelbaar en neemt je gemakkelijk mee. Op het moment dat Inge een meditatie inzet is zij een kanaal, vanwaar zij ook boodschappen door kan geven en die kunnen zowel individueel zijn als voor een groep. In dit geval was de meditatie bedoeld voor iedereen, ook voor degenen die hem later doen. De intenties zijn dus niet alleen maar gericht op degenen die wij aangedragen hadden, maar op iedereen, elk levend wezen op deze mooie aarde. Ook op jou dus!
Vandaar dat ik je uitnodig om er aan deel te nemen. Zelfs wie nog nooit heeft gemediteerd, kan hier gemakkelijk aan deelnemen. Je zult je verbonden voelen met ons misschien, maar ook met vele anderen. En dat is precies de bedoeling! Gezamenlijk versterken we onze kracht, onze intenties en verspreiden we Licht & Liefde over de wereld.  Daar wordt iedereen beter van en daar wordt de wereld mooier van!

We zouden het leuk vinden als je je eigen ervaringen zou willen delen. Niet alleen over wat er tijdens de meditatie voelbaar is, maar ook wat er achteraf gebeurt met jou of in jouw omgeving. Laat het ons weten: info@happyview.info
Natuurlijk mag je dit filmpje ook delen met anderen! Dankjewel daarvoor en dankjewel voor het meedoen!