Activiteiten

Een sprankelend nieuw begin!

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om het oude los te laten en opnieuw te beginnen! Maak in plaats van goeie voornemens eens een PLAN! Wat nodig jij uit voor het nieuwe jaar?

Meditatie & persoonlijke boodschap voor 2018

 vrijdagmiddag 29 december, 14.00 uur, Utrecht
Een eindejaarsritueel, met het oog op een nieuw begin.

Het einde van het jaar is een mooi moment om los te laten wat we niet meer nodig hebben en om ‘het nieuwe’ uit te nodigen voor het komende jaar. Na een korte introductie van Petra over karmische patronen en de mogelijkheid die los te laten door je bereid te verklaren, is er een gezamenlijke meditatie rond het vuur. Vervolgens zal Inge De Smedt voor iedereen (die dat wil) een persoonlijke boodschap channelen.

Bijdrage: € 25, – / aanmelden: info@happyview.info
NB: € 15, – (!) voor wie ook het boek ‘EERHERSTEL, een nieuw begin’ bestelt! (of al heeft besteld…

 

There is a field  – beyond right-doing and wrong-doing –
I’ll meet you there….
Rumi

In het voorjaar organiseren we nieuwe bijeenkomsten in het bos. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Lezingen White Bull

20150723_171801-1WHAT IS THE WORLD COMING TO?

“What Is world coming to?” is an often asked question when humanity becomes ones again confronted with crises that can shake our faith and awaken our deepest fears for the future. White Bull will share the perspective of the non-physical world on what is now taking place on planet Earth how it fits in with the predictions of the approaching Golden Age, and how best to live through such times of change. There will also be an opportunity to ask White Bull questions.

“Jullie spreken graag over ‘de andere wereld’ alsof wij ‘Spirits’ ver weg en onbereikbaar zijn, maar wij zijn hier, waar jullie ook zijn.
Er is geen onderscheid. Er is Eenheid.”

We houden je hier op de hoogte van nieuwe lezingen van Ian Graham/White Bull, zodra die weer gepland zijn.

Het boek ‘Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder, de essentie van White Bull’ kan je hier bestellen.