Leer zelf communiceren met dieren!

3-daagse cursus “Welkom in de grote wereld van de dieren!”
door Piek Stor & Petra Maartense

Lokatie: Zutphen – Marsweg 115-1 (7202AT)
Data: zaterdag 27 oktober, 10 november & 24 november
Tijd: Van 10.30 – 16.30 uur
incl. koffie/thee/water & zalige (vegetarische!) lunch

Inschrijven kan hier.

Piek Stor is een zeer ervaren dierentolk en deelt voor het eerst haar ervaringen in een cursus. We leren je de kneepjes van ‘het vak’, terwijl we op een speelse manier gaan ervaren hoe het is om met dieren te ‘praten’.

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je de dieren leert ‘verstaan’. “Geen enkel gesprek is hetzelfde en het is altijd weer indrukwekkend,” vertelt Piek. Zij put inmiddels uit tien jaar praktijkervaring, waarin ze vele huisdieren heeft gesproken. Honden, katten, konijnen, paarden en papegaaien bijvoorbeeld, maar ook meer dan 170 andere diersoorten.

In het boek ‘In de Stilte hoor je alles’ komen er ruim 70 aan het woord en dat biedt ons mensen verrassende wijsheid. Dieren bekijken het leven vaak heel anders. Ze leven veel meer in het hier en nu, dat geldt zeker voor de vrije dieren. Ook hebben ze een heel ander ‘idee’ over leven en dood, waar wij mensen veel aan kunnen hebben. In de praktijk biedt dierencommunicatie veel oplossingen voor allerlei ingewikkelde situaties. Zo kan bepaald lastig of onbegrijpelijk gedrag vaak verklaard en opgelost worden door een goed ‘gesprek’.

Veel mensen, die al enige ervaring hebben in het communiceren met dieren twijfelen of ze het wel goed verstaan, of het wel klopt wat ze ‘horen’ en vragen zich af of ze het niet zelf aan het invullen zijn. In deze cursus zullen we daar uitgebreid op ingaan en duidelijke handreikingen bieden. Bovendien is er genoeg ruimte om zelf te oefenen. In de periode tussen de cursusdagen in kunnen de deelnemers zelf aan de slag en we bespreken de ervaringen in de bijeenkomsten.

Aanmelden & inschrijven kan via de Happy View Shop (door op deze link te klikken)

Tot Ziens! 
Piek & Petra