Laat het zien: Wie ben jij?

Speciaal aanbod voor jou: Laat zien wie je bent!
Maak kans op een gratis filmpje, lees verder….

Hallo Wereld, hier ben ik!

Lijkt je dat niet geweldig, om een mooi, kort en krachtig filmpje te hebben waarin je laat zien wie je bent en wat je doet? Ik help je daar graag bij! Mijn jarenlange ervaring in het maken van filmpjes maakt dat ik jou een ontspannen gevoel kan geven, ondanks de camera, waardoor jij goed uit de verf komt. Helemaal zoals je bent. De beste manier om je potientiële klanten te bereiken!

Laat zien wie jij bent, wat je doet en waarom. Laat je de juiste vragen stellen en laat zien wat je kracht is, wat jouw talent is, wat jouw droom is en waar jij voor gaat! Laat je interviewen en filmen door Happy View en zet jezelf sterk neer.

 • Professionele filmopname en montage.
 • De juiste vragen, die jouw essentie tonen.
 • Professionele montage, die het beste van jou laat zien!
 • Op je eigen locatie, terwijl je aan het werk bent
  of:
 • Op een bijpassende locatie naar keuze (in overleg)
  Plus:
 • Tips voor het opnemen van je eigen filmpjes op je telefoon
 • Kort en krachtig de essentie neerzetten van wie jij bent!
 • Mensen inzage geven in wat jij doet en hoe je werkt
 • Laten zien wie je bent en wat jouw unieke gave is.

Wij komen jou filmen en we helpen je met het zo krachtig mogelijk neerzetten van jouw verhaal. Door de juiste vragen te stellen en de juiste keuzes te maken in de montage. Jij krijgt een filmpje dat je kunt gebruiken als visitekaartje: Hallo wereld, hier ben ik!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!
Mail: info@happyview.info

Investering: Afhankelijk van plaats en tijdsduur (zowel qua voorbereiding, filmen als lengte van het filmpje) kan je al voor € 100,- een kort eenvoudig filmpje laten maken. Een echt portret vraagt een iets grotere investering, reken op  € 250,- tot € 500,- (afhankelijk van je wensen, locatie en de lengte).

Wil je kans maken op een gratis filmpje? Help ons dan om dit aanbod te verspreiden! Als jij 5 mensen aandraagt, die een filmpje bij ons laten maken of als ze via jou bij ons terecht komen, ben je aan de beurt! En mocht je daar zelf geen behoefte aan hebben, mag je ook nog iemand anders aandragen, die het goed kan gebruiken!