Herschrijf je eigen leven

Herschrijf je eigen leven’ is een hele eenvoudige, praktische en doeltreffende methode om je leven in eigen hand te nemen en vorm te geven zoals je het wenst. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld en daardoor weet je ook beter wat je wilt (en wat je niet meer wilt). Problemen lossen zich makkelijk op doordat je leert dat je er geen ‘slachtoffer’ van hoeft te zijn, je kunt zelf het stuur in handen nemen.

20160804_141003De methode is ontwikkeld door Petra Maartense, schrijfster, journalist en inspirator. “Onze Nieuwe wereld geven wij zelf vorm. Alles is mogelijk als je ontdekt dat de verandering in jezelf zit. Ik help je een handje op weg om uit te vinden hoe eenvoudig dat werkt, om ‘het oude denken’ los te laten en om creatief aan de slag te gaan met je wensen en dromen.”

Veel mensen weten niet zo goed wat ze willen, wat hun droom is en wat ze allemaal zouden kunnen wensen. Dat is wat je kunt gaan ontdekken. Hoe ziet je ideale leven eruit? Alles mag en alles kan…
Op een hele speelse, maar mogelijk ook confronterende manier gaan we gezamenlijk aan de slag: Ons eigen leven herschrijven. In de richting waarin we het hebben willen! De richting die ons voldoening geeft en het beste uit onszelf haalt.
Je hoeft niet goed te kunnen schrijven, daar gaat het niet om. We gebruiken het schrijven als methode. Het helpt je om je bewust te worden van je eigen mechanismen en wensen.
Je kunt je NU inschrijven ‘Herschrijf je eigen leven’. Een buitengewone kans om je leven leuker te maken, je wensen vorm te geven en te leren begrijpen hoe dat werkt: Hoe je zelf je eigen leven vorm geeft! Alles draagt bij aan het doel: de weg vrij maken voor je ware Zelf, het leven zoals het door jou geleefd wil worden.
Ben je er ook aan toe, Leven met een Happy View?
Van harte welkom!
Het traject ‘Herschrijf je eigen leven’ bestaat uit:
– ± 10 schriftelijke sessies, begeleid via de mail.
In je eigen tempo ga je aan de slag, je krijgt opdrachten op maat en persoonlijke feedback.
– aanvullende informatie, aanwijzingen & tips
– een persoonlijke ontmoeting ter bekrachtiging/spiegeling
– uitnodigingen voor bijeenkomsten
Het vraagt van jou een investering van  € 188,-
Inschrijven kan door een mail te sturen: info@happyview.info
Met vrolijke groet,
Petra Maartense


PS: In de bespiegelingen wordt regelmatig gerefereerd aan ‘Herschrijf je eigen leven’: bijvoorbeeld hier of hier.

 

Bewaren