Investeren in (een) Happy View

We werken ook in opdracht! En we werken graag met je samen!

Wil je ook een boek (laten) schrijven of uitgeven en daar begeleiding bij ontvangen? Teksten of filmpjes (laten) maken, voor op je website bijvoorbeeld? Wil je samen met Happy View iets organiseren of onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

E-mail: info@happyview.info

Happy View is dankbaar voor alle donaties en bijdragen die ons helpen mooie projecten te ondersteunen en daar ook aandacht aan te besteden, boeken over uit te geven en films over te maken en zo een kanaal te zijn voor ‘het goede nieuws’. Alle bijdragen zijn van harte welkom! Wil je ons sponsoren? Daar zijn we heel blij mee!

Banknummer Happy View: NL50 TRIO 03 9091 2727

Dankjewel!

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met ‘goed nieuws’ en ook informatie op maat te bieden. We bieden inzicht, geven antwoord op vragen, begeleiden mensen bij het opzetten van hun eigen bedrijf of project, adviseren, wijzen de weg, we delen onze kennis, ervaring en vaardigheden en daarbij staat vrijheid en zelfstandigheid bij ons het hoog in het vaandel.

Investeren in Happy View betekent dat je ons helpt om dat aandacht te geven en te laten groeien wat zich wil manifesteren in de nieuwe wereld.

Je kunt ook investeren in de projecten van Happy View, in onze nieuwe boeken en films. Informeer naar de mogelijkheden: info@happyview.info

Heel hartelijk dank voor je bijdrage!

Happy View heeft ook een webwinkel. Alles wat we daarin verkopen komt ook ten goede aan een mooiere wereld, nieuwe projecten, ondersteuning van ‘verantwoorde producten’ en draagt bij aan een Happy View.