Vergeven is de sleutel tot Vrede

Vervolg boodschap Vrede, gechanneld door Inge De Smedt op 24 januari 2017 (zie ook de oproep tot vrede van 2 januari 2017)

We vragen ons nu af: Wat is de volgende stap? Hoe kunnen we het samen doen? Welke stappen kunnen we zetten? Hoeveel (meer) kracht heeft het als we ons verbinden?

Geliefde broeders en zusters,

We horen jullie smeekbeden. We horen hoe iedereen hoopt op een betere wereld. Wat kunnen jullie doen om echte vrede te creëren op Aarde? Weet dat alles begint vanuit een verlangen voor verbetering, en dat verlangen groeit met de dag. Iedere ziel ziet zijn gouden toekomst voor zich of leeft in hoop op betere tijden. Als gemeenschap is het belangrijk om stappen te ondernemen zodat het doel tot vrede gemanifesteerd kan worden.

In de eerste plaats begin bij jezelf en je directe omgeving. Kom samen met een vredelievend hart, laat je ego thuis en probeer te leven alsof je reeds in deze ideale wereld leeft waar zorgen voorgoed verleden tijd zijn. Proef ervan en geef dit gevoel door op allerlei manieren. Zo wordt een sterke basis gelegd om vanuit het volk een liefdevolle stem uitdrukking te geven. Vergeet niet dat leiders gekozen worden door het volk en het is aan het volk om de vonk van vrede door te geven. De fundamenten zullen uiteindelijk gesterkt worden door de kracht van allen. Zo zal beetje bij beetje een nieuwe samenleving opgebouwd worden. Echter dit vergt tijd en geduld. Er zijn verschillende gebieden waar de wereld op instorten staat of is ingestort, maar ook dat mag de aandacht niet afleiden van het uiteindelijke doel.

Blijf gefocust. Leef of jullie reeds in totale vrede leven en vergeet vooral niet dat wat jullie doen van levensbelang is. Help waar men jullie hulp nodig heeft, reik jullie handen uit. Het is niet langer het individu dat belangrijk is, maar Wij. Vanuit Wij vormen jullie samen één geheel en is er een constante bewuste verbinding. Deze stroom zal uiteindelijk de levensdraad vormen van waaruit verschillende projecten  gecreëerd zullen worden in diverse domeinen en dit zal ten goede aan iedere ziel op aarde.

Onderschat de kracht niet van het verbinden met elkaar. Hoe meer men zich verbindt, hoe sterker het signaal is. Weet dat de vrede in ieders hart aanwezig is en dat in wezen iedereen dit beoogt. Met deze gedachte voor ogen, kan je communiceren met elkaar en vooral luisteren. Luister naar wat de ander je te vertellen heeft. Velen lopen met niet uitgesproken trauma’s rond en vinden geen gehoor of willen niet gehoord worden. Maar als jullie zouden observeren, kijken naar die mens die voor je staat, zonder enig oordeel maar in alle liefde volheid dan wacht er jullie een mooie toekomst en is jullie hart eindelijk geopend. Van daaruit kan je vergeven want dat is de sleutel tot VREDE.

Vergeef jezelf

Vergeef je naasten

Vergeef diegene die je niet begreep

Vergeef hen die anderen slecht bejegenen

Vergeef de wereld voor alles wat niet pluis is

Dat is de Kracht, dat zal de verbinding zijn. Een grote stroom…

De Gouden Tijd breekt aan op ieder moment dat jullie beslissen. Het is aan jullie, de mensheid om te tonen dat jullie dit kunnen. Dat de wil er is om de verandering in te zetten.

Wij staan jullie altijd bij. En samen vormen wij één geheel in deze verbinding. Niet één ziel zal vergeten worden.

Wij houden van jullie…

Wij

NB: Houd de activiteiten en bijeenkomsten op deze website in de gaten. We zullen je daar op de hoogte houden van wat er zoal wordt georganiseerd en bijdraagt aan de Vrede (in onszelf). Mocht je ook een activiteit op het programma hebben staan die hierbij aansluit, laat het ons weten. De vredeskaravaan bestaat uit een reeks initiatieven en als we de krachten bundelen, versterken we elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *